Beiträge von SnowWarrioR

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Pazar gününden itibaren güneş etkisini kaybedicek soğuk hava dalgasının girmesi ile birlikte havada soğumalar başlayacak. Bu gece itibari ile 00:00'dan sonra yağmur olarak beklediğimiz yağışlar devreye giricek. Orta Kuvette beklediğimiz yağışlar genellikle yoğunluğunu Tekirdağ ve çevresinde bekliyorum. Tekirdağ bölgesinin doğu bölgelerinde karla karışık yağmur görülebilir. (Çerkezköy - Kapaklı-)

    Sistemde daha kesin hiçbirşey yok çünkü hala farklı çıktı verebiliyor son güne kadar değişime açık bir sistem. Artık radardan takip edeceğiz. Herkese iyi forumlar.

    Merak ettiğim temel soru şu Trakya açısından mesela soğuk geliyor fakat yağış tutmuyor bu şansa göre gelişen bir şey mi mesela İstanbul'da genel olarak hep soğuk yağış girişleri birbirine uyumlu oluyor bunun sebebi nedir acaba ? Bir açıklaması var mı bunun ?

    Bir Galatasaraylı olarak takımımın oynadığı futboldan yine zerre kadar zevk alamıyorum. Suç sadece Tudor'un mu ? Bence hayır şu kalitedeki bir takımın Beşiktaş karşısında bu kadar kötü bir futbol sergilemesini sadece hocaya bağlamak da ayrı bir hata olur. Beşiktaş kendi sahasında alt sıralardaki takımlarla da oynadı ama en azından o takımlar mücadele ruhu sergiledi yeri geldi Beşiktaş'ı zorladı. Biz ne yaptık. Kumdan kale. Ligin başlarında da bu takımda Tudor vardı o zaman oynanan futboldan bugüne ne değişti kondisyon mu düştü ? Kondisyon düştüyse bu sadece Tudor'un mu suçudur ? Bizim ülkede hep tüm hataya ya yönetime ya da hocaya bağlamak var. Tudor suçsuzdur demiyorum ama takım ruhunun şu an ki durumunu da ıskalamamak lazım.

    Ankara'yı tam bilmiyorum ama birçok arkadaş özellikle son yıllarda Ankara açısından hep tatmin edici bir kar alamadıklarından şikayetçiler. Bu sistem açısından olan hayalperestlik yorumunu Ankara açısından genellememin temel sebebi buydu bilmiyorum tabi siz oturduğunuz konum itibariyle belki de fazla yağış alıyorsunuzdur.

    Bu maç ile Tudora veda Terime merhaba olacak.

    Terim Lucescu bunlar artık kapanan bir jenerasyonun temsilcileridir. Fatih Hoca ve Lucescu Hoca işinin gerçekten hakkını verdiler hizmetleri de büyük olmuştur kalplerde de yerleri her zaman ayrıdır. Fakat Futbol artık 90 lar ve 2000 başlarının futbolu değil. Orrta yaşlarda altyapıya önem veren fizik kondisyona önem veren taktiksel zekaya sahip olan bir teknik adam Galatasaray açısından daha faydalıdır. Olmadı eskiye dönüş yap bize bir fayda getirmez hayat her daim değişim ve yeni bir perspektif bakış açısı üzerine kuruludur futbol da böyledir. Fatih hoca oyun kurgusu tüm takımlarca gayet iyi bilinen bir hoca. Bize farklı bir ruh lazım daha farklı bir taktiksel zeka.

    eskişehir bu sistem de iyi bence güncelleme geçtikçe yağış artıyor biraz :)

    Valla Semih Üstad'a sordum hafif örtü yapar dedi ondan dolayı biraz temkinliyim ama tabi dediğin gibi yazdığım yorumun üstüne baya güncelleme geldi ve durum fena değil şu an ancak sistemde batılamadı değil hani. Şu an için ben şahsen yeterli buluyorum öyle aman aman bir örtü beklentim zaten artık yok. Malum ilk sistemin geldiğini öğrendiğimiz sırada yapılan yorumlamalara da bakarak baya çıtayı yükseltmiştim. Ancak şu an anladım ki birkaç gün kalmadan ve işin ehli kişilerin yorumları ile de tasdiklemeden bir daha sistemler açısından çıta falan yükseltmem :)

    Ben ümitsiz değilim kar haritası gayet iyi durumda İç Anadolu için. Aralık başında yolları kapatacak bir kar beklemek herhalde merkezler için baya bir hayalperestlik olur. Başlangıç için bence fena bir sistem olmayacak .

    demek istediğim derbi bu iki takımda kazanacak kapasite ve potansiyelde. herkes takımına güvenebilir. mesela ben 3-1 Beşiktaş alır diye umuyorum. hatta golleri babel, talisca, negredo atar diye umuyorum. ancak terside olabilir. Galatasaray bizi 1-3 yenebilir. bu yüzden yüzde 50 takımıma güveniyorum.

    Müthiş.

    Şöyle bir durum var ki gayet garibime giden bir güncelleme oluyor ki o güncellemeden gayet emin bir şekilde yüzde 100 kesinmiş gibi kanıya varılıyor ve kıyılarda kar var sistem iyi deniliyor sonra o güncelleme bozuyor sonra yine bu yüzde yüz kesinmişçesine kar yok sistem tırt deniliyor. Ben yeni bir üye olarak biraz da haddimi aşarak ve gerçekten de gayet amatör hatta model yorumlama işinden anlamayan biri olarak bence yazar/tahminci sıfatına sahip üye üstatlarımızın yorumlarını dinlemeden bu tarz kesin tavırla konuşmamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu dalgalı bir ruh hali yaratmaktan öteye bizi götürmüyor çünkü. Herkes bana göre bir güncellemeyi beğenip beğenmeme özgürlüğüne ve bunu dile getirme hürriyetine sahiptir. Karşı çıktığım konu sadece bunu kesinmiş gibi dile getirmektir. Saygılarımla...