Posts by Flonky
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Dünkü yağıştan sonra madran dağımız kar aldı. Büyük ihtimalle cumartesi gecesi ve pazar günü yine yağış alacak ulaşılabilir mesafeye inecek gibi görünüyor.
-
Yarına yoğun yağış konulmuş fakat madran dağımız kar olarak inecektir pazartesi kar yağışı vermiş MGM. Ayrıca MGM in verdiği sıcaklık değerinden çok daha soğuk burası.
-
Madran dağımız beyaz örtüsüne kavuştu. Pazar gününe kadar birikim artmış olur mangalı hazırlamakta fayda var .
-
Aydın Bozdoğan Cumartesi ye kar ikonu koymuş MGM Madran dağımıza güzel bir örtü alır inşallah.
-
Bozdoğanımız güzel yağış alıyor ovalarımız yağışa hasretti geçen yılın kasım ayı resimlerine bakıyoruz heryer yemyeşil bu yıl o yeşilliğin yarısı yok. İnşallah aralığın son haftası bu yağışla soğuk kesişirde güzel bir kar alırız
-
Madran dağımız bugün kar gördü gün boyu kapalı ve fırtına vardı foto çekmeyi unuttum bununla idare edin yarın görünürse eklerim. Gökkuşağını bukadar net hayatımda ilk defa gördüm foto yeterli değil sanırım.
-
Evet hocam şu an kütle Bozdoğan'ı ortalamış durumda ovalara bile kar yağıyormuş inşallah sabah ovalarında beyazlamış olduğunu görürüm bu şekilde yağmaya devam ederse olacak gibi inşallah sırılsıklam oldum şu an dışarda dolaşmaktan ama değiyor bu güzelliğe
Evet çok güzel yağıyor şanslıyız bu akşam akıyor maşallah. Benim konum jandarma tarafı biraz sulusepken atıyor 2 derece daha düşse beyazlıcak heryer. Belki gece sürpriz yapabilir.
-
Bu kadarını beklemiyordum güzel bir sürpriz oldu bir anda nasıl bastırdı
Şuan kütle üstümüzde sanırım daha devam edecek. Madran mahallesini göremiyorum ama hava kararmadan önce büyük bölümü beyazlamıştı.
-
Bozdoğan sağlam kar yağısı var.
-
Gereksiz kişilerin mesajlarını görmemek için engelleme gibi bir seçenek yokmu forumda?
-
Her güncelleme ile bize sanırım.......
-
Denizli tarafından aydına doğruKarıncalı dağı üzerinden genişliyerek bir oluşum geliyor bakalım sonuç ne olacak. Ben bunları yazarken üstümüzdeki bulutla birleşiyor.
-
Bünyamin Sürmeli Instagram dan yayın yapıyor İzmir'e Aydın'a kar gelecek diyor.
-
Hiçbir bilimsel bilgi olmadan fikrimi belirtiyorum geçmişe dayalı takip etme yorum okuma vs gibi. Bu kadar soğuk giriş olmuşken (beklenenden öte ve uzun soluklu) bence izmir merkez dahi kar görebilir diye düşünüyorum. Kar duygusunu tatmak isteyen de kesinlikle kar yağışını yakalayabiliceği bir yere gitme planını bugünden hazırlasın (pazar,pazartesi) Bence ne kadar modeller de görünmesede yağacak gibime geliyor çünkü çok soğuk yaw
-
Bu ne yapmış böyle çıldırmış
-
Bozdoğan ilçe merkezinden biraz yukarı mahallede oturuyorum şu an lapa lapa kar yağıyor. Merkeze kar yağabilir önümüzdeki saatlerde rakım sınırı düştü ve düşmeye devam ediyor. Umarım önümüzdeki sistemde kıyı ilçelerimizde dahil bölgemiz güzel bir kar yağışı alır.
Selamlar bende aşşağı Muğla yolu tarafındayım. Hava soğudu burdada yağış ihtimali var gibi.
-
Bugün tarihi 10 ocak 2017 kar yağışını hasretle anıyoruz.
-
İstanbuldan izmire taşınmak hata ettik sanırım
Edirne tarafını ben çok beğendim İstanbul'un. İstanbul'a gene yağıyor ama İzmirde belirli bölgelerde havada görüyorduk. Bence hata olmuş 😄 İmkan varsa Siz oralarıda terk edin Aydın'ın yüksek ilçelerine taşının derim. Bizim burayı tavsiye ederim iyi su bedava Madran dağı saolsun .
-
Bende Bozdoğan'ın bir köyünde oturuyorum 2 gün önce ince bir örtü bırakmıştı ama Başalan, Yeşilçam gibi köylere güzel kar yağmış.Şu an yılbaşı sistemine göre güzel kar alacakmışız gibi duruyor ama tam soğuklar kar bırakacakken her sistemde olduğu gibi iç bölgelere kaymasından korkuyorum.Şöyle ovalar ve dağlar güzel bir örtüye bürünürse fotoğraf yollarım
Bende Bozdoğan'ın bir köyünde oturuyorum 2 gün önce ince bir örtü bırakmıştı ama Başalan, Yeşilçam gibi köylere güzel kar yağmış.Şu an yılbaşı sistemine göre güzel kar alacakmışız gibi duruyor ama tam soğuklar kar bırakacakken her sistemde olduğu gibi iç bölgelere kaymasından korkuyorum.Şöyle ovalar ve dağlar güzel bir örtüye bürünürse fotoğraf yollarım
İzmir'den sonra bu civarın her yeri ayrı güzel geliyor insana. Zaten bu bölgenin hava olayları tam kestirilebilir değil mgm vs birebir tahmin veremez diye düşünüyorum. Anca radar takibi bizim işimize gelir. İçime doğuyor baya kar alıcaz bu kış inş. 🙂