bölgemize yağış veren senaryolardan bazıları. Daha fazlasda var ama hepsini inceleyemedim.
Güzel görüntüler bunlar inşallah kardeşim bir ab oluşurda bu kötü günleri unuturuz senaryolar iyi durumda.![]()
bölgemize yağış veren senaryolardan bazıları. Daha fazlasda var ama hepsini inceleyemedim.
Güzel görüntüler bunlar inşallah kardeşim bir ab oluşurda bu kötü günleri unuturuz senaryolar iyi durumda.![]()
Memleketin en yaşanmaz 3 yeri 1. Trabzon, 2 konya , 3 Ankara
Ne demek yaşanmaz kardeşim Konya merkez olarak yıl 2016 2017 kışında efsane günleri hangi ara unuttun bu forumda Konya merkezi öve öve bitireme din şimdi ne oldu iki yıl kötü geçiyor bakıyorum konyamızı kötülüyorsun ozaman yaşama sen ekmeğini suyu içtiğin memleketimizde sen kurban ol konyamıza cihan yürü git şimdi meramdan hangi şehirde yaşamak istiyorsan.![]()
Düştüğümüz durumlara bak kar haritasın da kuru ayaz kuru toprak var konya merkez olarak tek damla yağmur yağmıyor bu gelecek sistemi konuşuyoruz gelmekde olan sistemden bir cacık olmaz kış kötü başladı böyle biter yağmur yok yağmur kar mar beklemeyin hikaye konumum olarak konyalı arkadaşlara söylüyorum.:(3232
Konya kurudu bitti tek 1 damla aylardır yağmur düşmedi durumlar kötü konya merkez olarak.:(3232
Arkadaşlar biraz sakin olalım durumlar iyi değil evet kuraklık var yağış yok yağmur yok soğuk yok kar yok modelden modele değişen insanlar var bırakın atmosferi havayı kendi akışına rahat olun sakin olun yok ural yükseği yok hazar yükseği Türkiye yükseği falan filan bunlar hikaye yağışlarda gelir soğuklarda gelir afrika ataklarıda gelir havalar sakinde olur hareketlide olur herşey olur verende Allah alanda Allah bırakın atmosferi yöneten Yüce Rabbimize bir kendinize gelin.![]()
Bu yıl Konya merkeze 1 cm kar bile düşmedi sürekli kuru ayaz rüzgar oldu yağışları sıcak cephe ile aldık yağış geldiğinde soğuk gitti soğuk geldiğinde yagış gelmedi kuru ayazdan başka bir şey olmadı bu yıl böyle geçti nasip kısmet önümüzdeki kış bizimde yüzümüz güler inşallah Allah ogünleri nasip ederse önümüzdeki kış görüşmek üzere inşallah.
kilanli hocam dediğiniz tahmin gibi oldu konya merkez selçuklu beşyüz evlerde tipi eşliğinde yogun kar yagışı etkili oldu yaklaşık 10 cm birikim var tipi etkili sıcaklık -6c derindondurucu gibi dışarı.
kilanli hocam konya merkez selçuklu kar olurmu bugün yorumunuz nedir dün yağışın tamamı sulu kar düşdü.![]()
Bosna da yer yer 10cm kar var, yine Bosna ve Kampüse yaradı
Konya merkez selçuklu bir il kadar büyük bir ilçe bosna kampüse yağdığı zaman konya selçuklu iyi kar aldı olmuyor işte kardeşim gine hüsran oldu bir sistem daha.
Konya merkez selçuklu yine hüsran kuru ayaz var şiddetli rüzgardan başka bir şey yok şu gündüz olan sulu kar yağışı şimdi olsa 1 cm yakalardık ince örtü bile olmadı 10 cm olur tahmini tutmadı kilanli hocam.![]()
doğusu ve merkezi kadar sansslı değil ne yazıkki hafif kar olabilir
Konya merkez selçuklu örtülük kar olurmu hocam şanslımı sizce.
Konya bosna tipi devam ediyor hız kesmeden sıcaklık 0.2 derece yollar tutmuyor
Kardeşim sen şakacımısın neyi anlatmaya çalışıyon bir çözemedim ne hız kesmeden devam ediyor ne sistemi yahu rüzgardan başka bir cacık olmayan 0mm kuru ayazlı sistem selçuklu olarak konuşuyorum yanlış bilgi vermeyin insanlara konya selçuklu fos sistem için.![]()
Konya merkez selçuklu sistem bekleniyormuş bu gece haberim oldu forum ma bir bakayım dedim rüzgardan insan uyuyamıyor kuru rüzgar var bu sistem yerel yağışlı sistem değilmiş işin ilginç tarafı konyalılar bu sistemden umut beklemiş kusura bakmayın da bundan 1 hafta önce yerel bir sistem vardı konumum kopmuştu konya selçuklu bu sistem rüzgar rekoru kıran yağışı fos bu nasıl sistemdir şaka gibi bekleye bekleye bunumu beklediniz kuvvetli rüzgar yağışı 0mm![]()
Meramda 1 cm bile yok
Üzüldüm şimdi selçuklu beşyüzevler konumum kardan koptu meramda olmaması bir Konyalı olarak üzdü kütleler kuzeyden gelince burası selçuklu ilçesi kuzeyde olunca konumum olarak artı kampüs bosna yazır sancak otogar konya selçuklu merkezin buralar şanslı oldu.
Konya merkez selçuklu beşyüzevler kar yoğun bir şekilde 3 saattir yağıyor tipi rüzgarın biriktirdiği yerlerde bahçede20 cm var normal ana yollar kaldırımlarda 15 cm buldu bu yılın en yoğun şiddetli kar yağışını aldık sıcaklık -2c hissedilen sıcaklık -10c her yer buz pisti oldu şükür bu yılın en iyi kar örtüsünede aldık darısı diğer kar almayan yerlere inşallah.![]()
![]()
![]()
Sabah sabah gözlerime inanamadım hayalmı rüya damıyım diye sigara içeyim yakayım dedim balkona çıktım birde ne göreyim beyaz güzellik konya merkez selçuklu beşyüzevler ne güzelde yağıyor yoğun bir şekilde yerde 5cm kar var gibi yollar heryer karla kapanmış yağışta fena değil bildiğin yoğun konya merkez farkı bu kadar beklenmez bir bakarsın kendi sistemini oluşturur konya merkez farkdır şaka maka çok şükür Rabbime bu yılın en iyi pamuk gibi kar yağışı sıcaklık konumumda -2c
hava-kars323uzays3271653126![]()
![]()
![]()
![]()
Ben böyle berbat kış görmedim kış bitse de boşuna kombi yakmayalım bu nasıl ocak kış ayın damıyız kasım ayın damıyız belli değil sezon bitse de bahar yaz gelse konumuma kuru ayazdan sis den pus dan hava kirliliğinden bıktık yahu hastaneler hastayla doldu konya merkez olarak birde önümüzde şubat ayı var sisli puslu hava kirliliğin meşhur babası.![]()
Perşembe günü Konya için 850 hpa sıcaklığı ilginç şekilde düştü gece güncellemesinde, yağışda baya arttı. Şuan gözüken Konya merkez 1-2 derece civarı yağmur ve kky 1150 rakım üstü kar.
Yalovalı kardeşim iş 1150 rakımlı yerlere kaldıysa konya merkez için bu kış çok kötü geçti şanssız bitti demekdir sen konya merkezin geçmiş kışlarına bir bak araştır istersen 1150 falan 1 2 derece civarı yağmur ve kyy olur o olur bu olurla bence konyanın iklimini bilmiyorsun iş rakım ve 850 hpa ya kaldıysa bu yıl o yıl demekdir 2010 kışıda aynı bu şekilde geçmişdi bir tık iyi gibiydi 2010 kışı tam 10 yıl geçmiş ondan sonraki kışlar 850 hpa rakım makım bakmadan ne sistemler yaşadık konya da kabul edelim ki konya merkez ocak ayının yarısına geldik kar yok yerde ılık ve şansız bir kış çok kötü geçiroyoruz ve umutlar bitiyor bu ocak boş geçtimi bitti konya merkez.![]()
Bu kadar karamsar olma bence bizim gözlerimiz 2016 aralığa alışık olduğundan kan ağlıyor yoksa daha kışın yarısındayız daha
Kardeşim 2016 yı bırak o bir konya merkez efsanesi böyle şans 30 40 yılda zor gelir Allah öyle yazdı herşey uygun gitti gömüldük ben onu demiyorum konya merkez bu yıl nasıl 2016 yılında çok şanslı olduysa bu yılda çok kötü şanssızlık yaşıyor yaşamaya devam edecek de daha kışın yarısındayız diyorsun evet yarısı ama şunu unutma bu kış diğer kışlardan farkı soğukla yağışın aynı anda girmemesi evet kış bitmedi şubat unut bence her yıl olduğu gibi bu kış da şubat bahar gibi geçer bu günlerde aldık aldık alamıyorsan kimse bana şubat falan demesin mevsimler değiş di eski şubat kışları yok artık. birde konya merkezin iklimini bir araştır bence en çok kar yağışını ocak da alır ocak boş geçerse konya merkezde karı unut.![]()