Hocam hala ihtiyaç varsa arkadaslari yönlendirebilirim
Hocam duruma ve saate göre değişiyor,ihtiyaca göre buraya yazalım başka bölgelerde varsa oralara faydamız dokunur en azından.
Hocam hala ihtiyaç varsa arkadaslari yönlendirebilirim
Hocam duruma ve saate göre değişiyor,ihtiyaca göre buraya yazalım başka bölgelerde varsa oralara faydamız dokunur en azından.
Kecioren-kalaba ortaokulunda insana ihtiyaç olabiliyor yakında olup gidecek yer arayan arkadaşlar varsa
Olağanüstü bir afete çok olağan müdahale ediliyormuş gibi hissediyorum.Bir grup insan uğraşıyormuş gibi,umarım gerçekte durum böyle değildir bize böyle yansıyordur.
Alt katta sallanmadik ama avizeler sallaniyor evde
Ankara'da hissetmedim sivastaki bir arkadaşım çok fena ve uzun sallandigini söylüyor
Birisi şunu kahkaha atacak çiziyor bence
Eriyen kar geri yağsa kafi
Akşam biraz kaçak kütle alıp 1-2 cm kar çıkarsak bari günü boş geçmek üzer
Pazartesi yağışlar fena değil gibi sanki sabah guncellemesine de bakıp gerisini havada takip etmek lazım.
Şeytanin bacağı kırıldı bir kere umudu kesmek yok
Sınırımız bu kadar doluyken 3 5 cm kapariz bence
Yağış akdenizden mi gelcek 6 sında ?
Mgm verileri hangi modelden de alıyor?
ecmwf
Eve gelip bahçeyi görünce durumun ciddiyetini daha bir anladım,böyle görmeyeli yıllaar olmuştu.Tatlı tatlı yağmaya devam ediyor
Yağmur olur mu korkusu yaşarken efsane oldu,sıcaklıktan çok efsane kaybetmiştik hakettik
Keçiören böyle
hocam bu arada keçiören demişken sizin orası kaç cm oldu.
Hocam olcemedim ama fotoğraf atarım eve geçince
Keçiören dikmenden daha fazla örtü yapmış
2011 mart en efsanesiydi. 30 yillik hayatimda Ankara merkezde gördüğüm en fazla kar birikimi o zamandi. Kocatepe camiinde yarim metre kar birikmisti. Gölbaşı ve eymir golu tasmisti nisan ve mayis ayinda. 3 gun sürmüştü diye hatırlıyorum. Hatta o ara japonyada deprem - tsunami olmustu. Yine kavustuk kara cok şükür. Bereketli olur insAllah.
Kizilayda falan yol kapanmıştı sanırım o sistemde,tipiden yerdeki kar savruluyordu
Kizilay-tunali-atakule tarafı fena,ara sokaklar araba dolu dikkat etmekte fayda var.
Yanlış görmüyorsam saf kar var keçiörende