Beiträge von Aykut53
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Hava çok soğuk. Hissedilen 4 derece gözüküyor.
-
Hayırlı geceler..
-
-
Cenk hoca tam olarak ne demek istemiş ben anlamadım ama 7.8 büyüklük korkunç bir şey. Ancak kendisi benim bildiğim tek seferde kırılma değil de birden fazla kırılma ile birden fazla deprem bekliyordu. Komple tek seferde kırılma ihtimali de var sanırım.
Eski seneler için diyor o 7.8 şiddetini hocam.
-
İşin en üzücü yanlarından biri de profesörlerin birbirinden farklı açıklamalar yapması. Bu karışıklığın bir an önce son bulması lazım.
Önüne gelen deprem uzmanı olmuş maşallah. Ülkemizde ne kadar çok uzman varmış masallah kime inanacağımızı şaşırdık.
-
Hangi üyeliği almam gerekiyor
Gold
-
Merhaba deprem bildirim konusuna yazamıyorum acaba yazmam için ne yapmam gerekiyor cevaplandirabilir misiniz ?
Market üzerinden üyelik satın almanız gerekiyor.
-
-
Tekrar sallandık.
-
Deprem kaç sn sürdü hiç bir yerde bulamadım
İlk 4-5 saniye sonra alttan vurdu o biraz uzun sürdü tahminim 15 saniye.
-
Avcılar çok kötü sallandı evde herşey devrildi zor çıktık dışarı.
-
Geçmiş olsun
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
-
Günaydın herkese.
-
Ankara'da Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışa Dikkat
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Meteoroloji radarından alınan bilgilere göre önümüzdeki 2 saatlik periyotta Ankara çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
22.04.2025 16.20-22.04.2025 18.30
-
-
-