Ankara da örtü var mı? Yarın gece ankaraya yola çıkacağım elmadağ tarafı nasıl bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Beiträge von Eren5252
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
hakkaten ya😤 twitter da şu videoyu gördüm kan beynime sıçradı 😬 yani bize bir gram karı dahi getiremeyen kütleler buraya bu karı nasıl yağdırıyor? Göl etkisi mi oluyo acaba tuz gölünden?
gölde olmuyor belli bir büyüklük olması lazım
-
Harika bir sistemdi hala da devm ediyor mükemmel

-
Hemşerim 40cm garantide üstünü bilmem ama yağış bu şekilde devam ederse 50ve üzeri hayal değil
40ın üstünde bence çok net böyle yağarsa 60da değil bence

-
Doğu Karadeniz sahil kesiminin kışı ile İstanbulun kışı çok farklıdır. Onlara 4-5 senede bir baba sistem uğrar ve her seferinde metrelik olurlar. Onun haricinde havada bile kar olmaz (sahil kesimi için konuşuyorum) ancak İstanbul belki 3 senede bir baba sistem alır,ancak onun dışında ufak tefek örtü yapan sistem muhakkak gelirdi. Üç senedir onun sıkıntısını yaşıyoruz. Ayrıca genel olarak sıcaklık ortalaması İstanbulun mesala Trabzona göre daha düşüktür.
Hocam bu doğru değil 2013-2017 arası sürekli efsan2 sistemler aldı karadeniz 2017-2019da da havada da olsa kar yağmıştır çok ince örtü olduğu bile oldu.
-
Kaç cm var merak ediyorum cidden
-
Orduda çok yoğun devam ediyor rekor gelir mi acaba
-
Ordu kopmaya devam
-
Orduda yoğun yağış devam ediyor
-
O kütle samsunu koparırmış cidden
bize gelse bari
-
Sistem benim için efsaneler arasında
-
Ordu yine yoğun 35-40 cm vardır yerde
-
Ordudaki yağışı tarif etmem mümkün değil
-
Ordu yoğun karlı
-
-
Ull hareketini bekliyoruz ordu yoğun kar yağışlı şuan
-
Ordu, Giresun ve Rize'de 15:00 dan itibaren deniz üzerinde görülen batı istikametli kütleler ull hareketinden dolayı güneye salınacak. Yağış Giresun'un batı ilçeleri, Ordu ve Samsun'un doğusunda yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla devam edecek.
hocam yarın sabah veya öğlen aracımla yola çıkacağım çorum tarafına sorun yaşar mıyım?
-
Özellikle bugün öğleden sonra ibre Ordu Giresun lehine dönüyor yoğun kar tekrar başlayacak
rüzgar güneyli gibi
-
rüzgar güneyli olmasına rağmen çok güzel yağış var
-
ben böyle bir tipi görmedim
