Majduk Split 100. yıl kutlaması :(.
Trolleme yaptılar zaten. Aralarında bende vardım. Yazık bütün Avrupa inandı... ![]()
Ama bundan daha iyisini cumartesi günü yaptık zaten.
Majduk Split 100. yıl kutlaması :(.
Trolleme yaptılar zaten. Aralarında bende vardım. Yazık bütün Avrupa inandı... ![]()
Ama bundan daha iyisini cumartesi günü yaptık zaten.
Tabiki doğru değil.Sinan Engin eleştirdi dün gece, hatırlatırım.
Eleştirmedi. Nasıl izledin programı
Kusursuz dedi, kıskanıyoum dedi...
Ben Tuncay ve Topuz temiz demiyorum.
Peki futbolcuların taraftarları küfürlü tezahurata yöneltmeleri düzgün mü?
Dün çıkıp bir tane yorumcu & yönetici eleştirmedi Sneijder'i...
Demirkol'dan tut, Abdülkerim'e, Sinan Engin'den tut, Rıdvan Dilmen'e... Hiçbir şey duymadım ben.
Dün Abdulkerim Durmaz bu çok iyi birşey dedi. Ne küfür ne hakaret var, yapılabilecek en güzel iğneleme dedi. Sinan Engin ise aynen şunu dedi.
Sinan Engin: "Beşiktaş'ın adını kimse anmıyor. Sanki figüran gibi. Galatasaraylı, Fenerbahçeli'ye laf atıyor. Sonra da Bilic kalmalıydı diyorlar.Neymiş sempatikmiş. Bütün iyiler mezarlıkta. İyi insan olabilir, beni ilgilendirmiyor. Bugün Galatasaray'ın eğlencesini kıskandım. Keşke bugün 'Ağlama Beşiktaş' diye bağırsalardı. Laf bile sokmuyorlar. Bana koyuyor. Bizi rakip olarak bile görmüyorlar. 2 senede 3.lük, Bilic kalsın. Utanın, utanın."
Dün bir Fenerbahçeli olarak kutlamaları izlemedim. Sneijder'in yaptığı terbiyesizliği sonradan gördüm.Rakibin şampiyonluğu kaybetmiş, üzgün. Sen niye çıkıpta "Fener ağlama" diyorsun? Şampiyonluğu kutla ama başkaları ile ne işin var.
Zaten biraz alkollüydü de Sneijder.
Tuncay ve Topuz'da çok temizlerdi ya... Neyse.
Avrupa'da Şampiyonlar Ligine en çok katılan kulüpler sıralamasında Porto, Real Madrid ve Galatasaray birinci iken şimdi Galatasaray 6. sıraya geriledi. Porto 2. sırada. Real Madrid ve Barcelona birinci.
basın diyorsun 1-2 kanal ismi verip benim dediğime geliyorsun ki:) bu dediğin kanallar fener yanlısıdır bunu yapabilir, başka basın organlarıda Galatasaraylıdır. Kısacası demek istediğim şu, basın taraftır ama tarafın tamamı fener yanlısı yada başka takım yanlısı değildir,bu iş karışıktır. Basın kendine haber çıkaracağı heryerdedir.
Dediğine itiraz edemem zaten. Ekmek olmayan yerde basın olmaz.
Benim dediğim ipler Fenerin elinde. Haksız mıyım? ![]()
Şampiyonluk kutlamalarında genelde Fenerbahçe şov kısmını iyi yapar,Galatasaraysa pek yapamaz buda eskilere benzer diye ondan yayınlamıyorlardır:) ama bu seneki güzel olmuş,4. yıldız uğruna yakışır kutlama oluyor,Fenerli medya lafına ise asla katılmıyorum, kendin söylüyorsun medyada taraf kısımlar vardır belli gazeteler medya kuruluşları Fener derken diğerleri Galatasaray der. Basın bencildir kendisine nereden haber çıkacaksa orayı tutar.
Ben şöyle diyeyim. 2000 UEFA, 2006, 2008, 2012, 2013 yıllarındaki kutlamalarımız gibisini ben Fenerbahçede görmedim. Hep özel birşeyler yapılıyor. Mesela 2008'de stada aslan getirdiler.
Basına geleceksek farklı bir noktaya geliyor yorumun.
Ben şunu diyeyim. 2-3 sene önceki ManU maçındaki şovu yayınlamayan kanalın sahibi ile bu seneki kutlamaları yayınlamayan kanalın sahibi aynı mı? Aynı... Peki geçen seneki kutlamaları neredeyse kesintisiz yayınlayan kanalın sahibi aynı mı? O da aynı... Olay bu. ![]()
Fener'li olsalar 0 olurdu. Her zaman dediğim, medyanın tarafı yok, medya dandik kardeşim. Medya dandik olunca sağı solu belli olmuyor.
Kardeşim medyada her zaman taraf vardır. Tarafsızlar çok değildir. Spor siyaset ayıramam...
Mesela ben NTV'ye böyle diyorum ama o kanalda Ercan Taner, Ali Ece, Mehmet Demirkol gibi isimlerde var. Kimseye haksızlık etmek istemem ama buna rağmen diyoruz...
Sadece şampiyonluk kutlamasına bakarak medyanın, sadece NTV medyasınında değil, Fenerbahçe'li olduğu kanısına varılmaz ki. izim aleyhimizede onca şey var.
Her zaman aynı şeyi diyorsun...
Size 1 bize 5... Olay bu.
Kutlamalar beklediğimden cidden iyi.
Sneijder Fener Ağlama demesi beklenmiyordu
Bugün statta çalmasa unutmuştum vallaha. 1,5 yıldır çalmıyorlardı ![]()
Evet, aleyhimize haber yapan, hakkımızda yalan haber yapan kimse yoktur. Çünkü 76 milyonluk bu ülkede 25 milyon Fenerbahçe'li olmasına rağmen 76 milyon Fenerbahçe'yi savunur.
Açsana NTV'yi. Bak Bakalım bizim görüntüler var mı? Geçen sene FB için 6 saatten fazla yayın oldu.
Sahip olunan amatör dallarda bu sezon en çok şampiyonluk yaşayan kulüp olmuşuz.
Hala kupa geliyor.
Geçen sene FENERBAHÇE'nin şampiyonluk kutlamalarını Kutlama Öncesi, kutlama ve kutlama sonrası olarak 3 bölüm ile yayınlaran NTVSpor şimdi okçuluk yayınlıyor. Basın Fenerbahçe'nin iplerinde dediğimizde lütfen kızmayınız.
Sahip olunan amatör dallarda bu sezon en çok şampiyonluk yaşayan kulüp olmuşuz.
Beyoğlu'nu yakmışlar.

25m FB taraftarı. Kaç m taraftarınız var? Normal sayılarda üstün olmanız.
Bizim 1 milyon yada 50 milyon olmamız fark etmez. Stat 50bin kişilik...
Ligin sonlarına doğru dolması normal değil mi? Lidersin, kritik virajlar. Birde Beşiktaş derbisi, hem derbi, hem çok önemliydi. Dolduruyoruz demen için, ligin başında sıradan bir maçta kalabalık olması gerekir bence :). Ayrıca ben bu seneden bahsediyorum. 2011'deki maçları aç izle. Atayım istersen Ankaragücü maçlarından video?
8. olduktan sonraki sezonda ilk yarıdaki ortalama 36 bin.
İkinci yarıdaki ortalama 49 bin (2,500 deplasman tribünü hep boş)
Ondan sonraki sene ortalama 45bin
Geçen seneki ortalamayı bilmiyorum fakat 42bin civarındadır.
Ayrıca gündüz oynanan Juventus maçına (saat 2'de) 38 bin taraftar geldi. Kaç cm kar vardı o saatlerde? Ayrıca herkes işinde gücünde okulunda. Ona rağmen yani.
Bu seneyi ayır. Bu sene bu ülkede anca GS - FB Şampiyonlar Ligi finali oynansaydı %100'e ulaşabilirdi stat. BJK maçında Passolige rağmen 48bin kişi geldi stada... Locaların sayısıda verilse keşke en az 1650 kişide orada vardır
Dolduruyorsunuz?
Tebrikler.
Doldurmuyor muyuz? 52600 kişilik statta Türkiye rekoru kırarak 42-43 bin kombine satan biz değil miydik?
Aziz Yıldırım: Milli takım hocası ayrıca Galatasaray'ın da hocası... Bizimkiler gidiyor orada beyinlerini yıkanıyor. Transfer oluyorlar!
Futbol, basket ve voleybolda Milli Takımı çalıştıranlar aynı zamanda GS'yi çalıştırıyorsa bu GS'nin büyük bir farkıdır. Bunun yerine FB'liler olsaydı 2 takımı çalıştırmalarına karşı çıkar mıydı? Kesinlikle hayır. (Belki futbola)
AYRICA ŞUNU EKLEYEYİM
Bogdan Tanjevic hem FENERİ hemde MİLLİ TAKIMI çalıştırdı.Ah be ah... Hep bir açık buluyorum ![]()
Türkiye'de stad dolmaması normal. Bilet fiyatları uçuk, Avrupa'da bu kadar pahalı değil. Passolig var. Protesto istemeyen başkan var.
En pahalı bilet bizde ve biz dolduruyoruz.