Bizi yordular, sonra nakavt ettiler. Müthiş kontra atağa çıkıyorlar.
Bizim 30lukların ciğeri patlardı..
Bizi yordular, sonra nakavt ettiler. Müthiş kontra atağa çıkıyorlar.
Bizim 30lukların ciğeri patlardı..
Shakhtar bu taktikle geçen sene evinde Bayern'i ezdi... Fakat 0-0 bitti maç. Adamların taktiği topu rakibe vermek kısaca. Ona rağmen üstün olabiliyorlar.
Urfa kupası bizim.
Urfa iyidir. Diğeri bizde var zaten...
Ve benim mesajın üstüne Rıdvan Dilmen'den de mesaj gelmiş.
Rıdvan Dilmen: "İyi oynadım diye zannederseniz, 3 tane yer dönersiniz."
Fener iyi oynamadı ya... Topa sahip olmak demek iyi oynadı demek değil. Saçmalamayın...
Kjaer'e ciddi bir uyarı gerek.
[w]HATIRLATMA! Attığınız mesajlar direkt hakaret olarak algılandığı takdirde ilk önce mesajı silip tekrarında ceza verebiliz arkadaşlar. [/w]
Lucescu yapsa atar mıydı acaba? Bu kadar olmaz ya.
Ohoo neleri gördük.
Şöyle göstereyim. bugünkü olaydan daha hafif olanı... http://m.webaslan.com/lucescu-ceza-kurulundaSXHBQ966SXQ
maç sonu gelsin netleşir herşey. ama doğru gibiydi sanki...
Topu yerdeki adama verdiği için tribüne gitti. Sonra hocayı biri itti, sonra hoca topu ona verdi. Doğru falan değil bence.
Pek vermedi be. Kolundan çekip biraz ters bir şekilde vermedi mi topu? Sonrasıda vardı ama... Ayrıca belki bi laf etti hakeme... bilmiyoruz yani daha
Penaltıyı da görmedim tribüne göndermeyi de ikisi de kaçtı.
Net penaltı.
Tribün olayı ise doğru gibi ya bakalım... Birşey diyemem şimdi.
Maçtan önce senaryo hazırlandı ve oynanıyor. Dopingli adam bugün maçı aldı resmen, nerede sıfır tolerans? Hakemde ayarlanmış. Penaltı doğru ama Pereira ne yaptı?
Müdahale etti. Müdahale olayı yasak. Net bilmiyorum ama bir top yüzünden FT'de tribüne gitmişti. O kadar laf etmiştik karar ağırdı ama doğru çıktı sonra... Doping için temyiz olayı var. Kurallar engellemiyor oynamasını.
Net penaltı!
Tribüne gitmeside doğru karar
Girdiği iki doping testinin sonucuda pozitif çıkan Fred, yine kadroda. İlahi adalet vardır, en geç öbür dünyada gereken yapılır Allah'ın izniyle. Şu olay herhangi bir Türk takımında meydana gelse minimum oyuncu ciddi bir ceza alırdı. Bana 1-1 biter, turu atlarız gibi geliyor. Hayırlısı.
Hiç öyle olmaz... Temyiz olayı olduğu için oynayabiliyor... Siz Uefada nasıl yarı final oynatıp men edildiniz sanıyorsun?
Fenerbahçe beklediğimden ucuza kapatmış daha doğrusu yaptıkları spekülasyonların yalan olduğu ortaya çıktı 150 milyon nere 90 nere?
Bizimkinin neredeyse 2 katı yapacaklardı değil mi?
Ama ne oldu? Bizim altımızda kaldılar. ![]()
Biz tarla sürdük de (!) siz hiç mi sürmediniz?Askerlikten kaçmak dedin de aklıma geldi, bu adamlar hangi takımın futbolcusu?
Bak diğerlerinin gözünden kaçmış olabilir ama benim dikkatimi çekti. Türkiye'deki bütün futbolcular (geçmiştede böyleydi) bu tip şeylerden yararlanıyorlar. Emre'nin 2 hafta veya 2 aylık bir askerliği var mesela. Bilmeden yazma.
ANTALYA'da hava sıcaklığı bugün, yılın rekor seviyesine ulaşacak. Gölgede 39 dereceyi bulacak sıcaklık, 60 derece olarak hissedilecek.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Antalya için 'tehlikeli sıcaklık' uyarısı yaptı. Bugün kentte 39 dereceye kadar yükselmesi beklenen hava sıcaklığı 60 derece olarak hissedilecek. Meteorolojinin uyarısı nedeniyle bölgedeki turistik tesisler de sıcak günü serin atlatabilmek adına çeşitli önlemler aldı.
Türkiye'de yabancı turistin en çok rağbet gösterdiği merkez olan kentte, yine birçok ilden tatile gelen yerli turistlerle birlikte kent halkının da sahillere ve su parklarına akın etmesi bekleniyor.
Başta Konyaaltı ve Lara plajları sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşamaya başladı. Deniz suyu sıcaklığının 29 derece kaydedildiği kentteki su parkı ve havuzlar da yoğun taleple karşı karşıya kaldı.
Uzmanlar, özellikle solunum sıkıntısı çeken, kronik akciğer hastaları, astım, KOAH ve bronşit hastalığı olan hastalar için riskli gün olduğunu söyledi. Özellikle yüksek nemim bu gruptaki hastalar için sıkıntı yaratabileceğine dikkat çekildi.
Senden daha fazla şey bildiğimden eminim. Bugün A Spor'da konuşuyorlardı, sponsorlar gelir kabul edilmiyor diye. O talimatları sen oku, beni ilgilendirmiyor seni ilgilendiriyor.
http://www.uefa.com/MultimediaFile…12_DOWNLOAD.pdf
Sponsor yazan yerleri bulda incele
Girişim yoksa yoktur.Siz alsanız alsanız havanızı alırsınız, FFP kurallarına göre kaynağı kendin yaratacaksın, sponsora falan sırtını dayamayacaksın. Mehmet Özbek açıkladı zaten, mali durumunuz çok kötü.
Benim başkanım delikanlı adamdır, dediğini yapar. Rüya kadro kuracağım dedi ve kurdu, senin başkanın ise kıvırıyor. Hani 10 Temmuz'da imzalar atılacaktı?
Birşey bildiğini sanıpta bilmeden boş yazanlardansın. Aç FFP talimatlarını oku... Sponsor kaynağı kulüple resmi bağı olmayan kişilerce %100 gelir kabul ediliyor.
Bize gulene sessiz mi kalalım?
@Salonçenuri53 Bize gulen sizdiniz. Unuttun mu yoksa Şampiyon Fener kağıdını?