Geçmiş olsun hocam. Evet maalesef alerjik hastalığı olanları kötü etkileniyor. Astım hastaları için de çok zor.Polenler ve bu Afrika tozu hastalık sebebi. 😩😷
Teşekkürler hocam , cümleten dikkat etmemiz gereken günler yaşıyoruz, iyi günler .
Geçmiş olsun hocam. Evet maalesef alerjik hastalığı olanları kötü etkileniyor. Astım hastaları için de çok zor.Polenler ve bu Afrika tozu hastalık sebebi. 😩😷
Teşekkürler hocam , cümleten dikkat etmemiz gereken günler yaşıyoruz, iyi günler .
Alerjik astım olanlar gerçekten dışarı çıkmamalı!!! İki gündür mahvolduk bu pis hava yüzünden.
Bende alerjik rinit var , ilk defa bu kadar zorladı , gözlerde yanma yaşarma ,boğazda kaşıntı hapşırma falan , hiç böyle olmazdım grip olduğumu düşündüm ama değilmişim.
İyi geceler
Sabah işe gitmek için dışarı çıktığımda , sıcak hava esintisi suratıma suratıma vurdu .
Bu yılın bu saatinde ilk ciddi sıcağı sanırım .
Allah razi olsun abi rabbim saglik iman nasip eylesin gerisi kazanılır öyle böyle de olsa
Amin güzel kardeşim amin 🙏
Abi o is tamam imzaladik 😎
Hadi hayırlı olsun kardeşim, güzel günlerde kullanın 😎
Evet abi veririm Allahin izniyle 😎
Birde enflasyon oranı üzerinde zam gelirse , keyifler katlanır sende kardeşim 😎
sıkı bir diyet 3 ayda hedef min 15kg 😎
Genç bir kardeşimizsin sen , hızlıca arınırsın fazlalıklardan
İyi geceler arkadaşlar
İşte ben kabul ediyorum tam bir soru işareti hiçte hoşnut değilim ama siz mesela gözünüze sokula sokula gol yerken gülen kaleciyi kabul etmiyorsunuz olay tamda bu yazmayın bana yazdığıma gülücük atmayın hep beraber susalım
Toprak ;
Cagatay17 doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum
Günaydın arkadaşlar
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun
İyi geceler