ANLIK DURUM (17 Aralık - 07.31)
12,3
Açık
ANLIK DURUM (17 Aralık - 07.31)
12,3
Açık
Evet devam.. hatta yüksel artık
En düşük: 12.1
En yüksek: 21.7
Marmara bölgesi - Kocaeli
Bonus almam için 5.2 lazım. Saat kaça kadar yükselir bu istasyon. Bir saat daha yükselme devam eder mi ki?
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Hırt oğlu hırta bak. Ulan senin bacağını omuzuna vermeyen topçunun.... İnşallah finale çıkarsın da finalde 90 artıda yediğin golle kupayı kaybedersin.
weghorst ‘ a yapmış. Weghorhstun da çirkefliği malum
Aşağıdaki alıntıdan anlaşılıyor
neye bakıyorsun aptal? geri dön, aptal! aynen öyle, aynen öyle, geri dön."
röportajı yapan gaston edul da messi'nin o sırada weghorst ile konuştuğunu doğruladı.
wout weghorst: "messi, beni çok hayal kırıklığına uğrattı. maçtan sonra elini sıkmak istedim ama o istemedi. ispanyolca pek anlamıyorum ama eminim bana çok hoş olmayan bir şeyler söyledi."
lionel messi: “maçlardan önce konuşan insanları sevmiyorum. 19 numara (weghorst) geldi ve bizi kışkırtmaya çalıştı. teknik direktörleri de bize karşı saygılı değildi.”
En düşük: -5.1
En yüksek: 6.7
Modeller Güncelleme Yapıyordur Ondan olabilir. Tekrar Denermisin ?
evet biliyorum. Güncelleme yaparken öyle oluyor. Ama son zamanlarda normale dönmesi çok vakit alıyor. Eskiden en fazla bir saat içinde normale dönerdi.
Şu an baktım normal. Hatta koyayım bari buraya
Marmara Bölgesi - Kocaeli
Ne messiciyim ne de ronaldocu
Ama şunu görünce dayanamadım bastım kahkahayı
messi dünya kupası gol sayısı: 9
ronaldo dünya kupası gol sayısı: 8
ronaldo dünya kupası gol sevinci sayısı: 9
Ya bu diyagram bende hep böyle görünüyor artık. Yani hep 8-9 günlük falan görünüyor
Önceden güncelleme sonrası bir iki saat falan böyle görünür sonra uzun vade dahil olarak görürdüm.
Sizde de böyle mi yoksa hep bana böyle mi denk geliyor
15 günlük diyagram görünüyor mu sizde?
@4 Şubat Hakan Hocam'a Allah en yakın zamanda şifa versin inşallah. Kanser çok zor bir süreç.
Benim kayınvalidemde de iki sene önce kanser çıktı. Primer tümör rektumda, karaciğer metastaz olarak direkt 4. evre olarak ilk teşhis yapıldı.
Kayınvalide ve kayınpeder pek geçinemez. Ömrü hep stres ve üzüntüyle geçmiş. Ben de aldım Manisa'dan getirdim Ankaraya. İki yıldır bizle kalıyor.
Bu iki yılda belki 100-150 kere hastaneye gittik. Kemoterapiler, tomografiler, MRlar, kan vermeler derken üç kere de ameliyat oldu. Önce karaciğerde tümörün olduğu sağ loba giden damarları tıkadılar. Bir ay sonra sağ lobu komple aldılar. Yine bir ay sonra rektumdaki tümörü aldılar. Sonra tekrar görüntü istendi. Çok şükür her şey temiz çıktı. Vücutta herhangi bir lezyon bulunmadı. Ama garanti olsun diye 4 kür daha kemoterapi aldık.
4 ayın sonunda tekrar bir tomografi istendi. Çok sevinçliydik, her şey bitti diye seviniyorduk ama bu yeni görüntüde omurgada yeni bir tümör olduğu görüldü. Tümör omurun yapısını bozmuş, omuriliğe doğru uzanmış ve oraya baskı yapıyor. Zaten annemin son 2 aydır beli ağrıyordu. Şimdi tekrar başa döndük. Bizi zor bir süreç bekliyor.
Bugün 4 Şubat Hakan hocamın bahsi geçti. Ona dualar edildi. Ben de bu vesileyle dua isteyeyim dedim.
Allah hem anneme hem Hakan hocama şifa nasib etsin, bu süreçte çektikleri acılar sebebiyle günahlarını silsin inşallah.
En düşük: 6.3
En yüksek: 14.7
En düşük: -1.3
En yüksek: 10.1