Ocak ilk hafta bişeyler olucak vaziyet alın diyor gfs öğlen güncellemesi
350. Saatte bütün modeller aynı çıktıyı verse bile inanmam, o kadar uzun vade yani.
Bence siz de çok ümitlenmeyin
Ocak ilk hafta bişeyler olucak vaziyet alın diyor gfs öğlen güncellemesi
350. Saatte bütün modeller aynı çıktıyı verse bile inanmam, o kadar uzun vade yani.
Bence siz de çok ümitlenmeyin
Neyse bonusu kurtardık gibi, bu saatten sonra 11.5 olmaz herhalde
Şimdi baktım, dün 2.0 olmuş, evveli gün 0.0
0.0 hocam
2 mi 0 mı? yaw baksam daha kolaydı
dün kaç olmuş? Kusura bakmayın üşendim
Saatlerde sorun oldu arkadaşlar bi çözüm bulacağız
iyi bari, sorun bizde değilmiş
Benim tahmin Salı günü yapılmış görünüyor? Pazartesi geç saatte yaptım. Benim gibi pazartesi geç saatte tahmin yapanlarda da böyle mi görünüyor?
Korku filmi gibi..
External Content
twitter.com
Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Cevaplarda da bu var
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah çektiği acıları günahlarına kefaret yapsın inşallah.
İnşallah bu hastalık sayesinde tertemiz gitti …
Havada kar taneleri gördük ama burası birazda olsa hareketlendi.. Bide sağlam bir sistem geliyor olsa buralar kaynar..
Evet, ben burası çok durgun diyenleri anlamıyorum...
Arkadaşlar, sonuçta biz kar sevdalısıyız.
O yüzden bu forumdayız.
Kar falan olmayınca da bir şeyler yazılmıyor sonuçta.. Ne konuşabiliriz ki burada?
Burası Ankara konusu, karla ya da yağışla alakalı olmayan forumun diğer konuları baya aktif, oraları takip edebilirsiniz mesela.
Yağış olsa kar yağacak ama yağış yok... Tamam yağışın az olacağını tahmin ediyordum ama hiç olmaycağını düşünmemiştim
En düşük: 1.7
En yüksek: 9.9
Sezonun ilk kar görseli sizden geldi ❄️
Bağlumlu nereden çıktı yaa.. ne güzel biz yapracıklılar incekle yarışıyorduk ilk kar haberini vermek için
Neyse şaka bir yana bağlumlu gelmesi iyi olmuş
Bir de Haymanalı olsa çok iyi olacak
Ben araba üstünde hafif bir birikim bekliyorum Yapracıkta. Bakalım gerçekleşecek mi?
Marmara Bölgesi - Kocaeli
En düşük 0.1 ile en yüksek 0.2 ile kaçtı , hayırlısı
Haydaa! 12 nereden çıktı ya. Kaç güncelleme 12.1 gördük