En düşük: 5.7
En yüksek: 11.5
En düşük: 5.7
En yüksek: 11.5
Ege Bölgesi - Denizli
11-12 ocaktan da bir cacık olmaz.. maalesef
Bildiğin Ocağın ilk yarısı da gitti
Belki önceden sorulmuştur ama göremedim. Biraz karıştırdım bulamadım da.
PC'de bu sol altta çıkan kutucukların çıkmamasını nasıl sağlıyoruz.
Böyle birisi takip ettiğim konuya yeni mesaj yazınca pop-up olarak bildirim amaçlı kutucuklardan bahsediyorum. Onları temelli kapatmak istiyorum.
Samet Hocam bunu nasıl kapatıyoruz?
hocam bu parka şehirdekiler nasıl gidiyor fotoğraf açısında bina yok dağlık gözüküyor
bir istanbullu olarak şaşırdım vallahi
Hocam burası TOKİ. Malum, tokiler şehir dışında olur. Parkın etrafında binalar var aslında. Vaktim olursa bugün bir foto çekip atayım
Bizim evin önünde ki park 🙂
Yakalandık.
Kim olduğumuz ortaya çıkacak az kaldı. Zaten kızını parka götüren baba bir ben varım
En düşük: - 4.1
En yüksek: 7.7
Bugün kızı parka çıkardım. Parktan şöyle bir Ankara’ya doğru baktım. Müthiş bir hava kirliliği görünüyordu üstünde. Adeta Ankara’yı kaplamıştı. Yapracıktan Ankara’ya bakınca o pis hava zaten genelde seçiliyor ama böyle durağan havalarda çok daha belli oluyor
Belki önceden sorulmuştur ama göremedim. Biraz karıştırdım bulamadım da.
PC'de bu sol altta çıkan kutucukların çıkmamasını nasıl sağlıyoruz.
Böyle birisi takip ettiğim konuya yeni mesaj yazınca pop-up olarak bildirim amaçlı kutucuklardan bahsediyorum. Onları temelli kapatmak istiyorum.
Samet Hocam, çekiliş biraz hızlanabilir mi? Malum yarın mesai var.
Samet Hocam,
aynı bilete farklı ödüller çıkabilir mi? Yani kazanan IDler diğer çekilişlerde de torbaya dahil oluyor mu?
Ben doktorayı bitirip Denizli’ye döneceğim diye arabaya kışlık lastik yerine yaz lastiği aldım. Eski kışlık lastikler çok eskimişti.
Sonra benim iş biraz uzadı. Hazirana kaldı. Yani bu kış da buradayım.
Arabada yazlık lastik olunca çok sert kış geçmesin istedi biraz canım. Bunu karseverliğime yakıştıramadım. Ama can bu , istiyor, söz geçiremiyorsun
Kusura bakmayın arkadaşlar, biraz samimi istedim herhalde
Aralık geçti
Ocağın ilk yarısı da pek bir şey yok gibi
Böyle böyle kışı geçireceğiz herhalde
Hepinizden özür dilerim
İç Anadolu Bölgesi - Eskişehir
Ah be 70. Aldım büyük ihtimalle
Bu Aralık ayı gerçekten Ankaranın normallerine göre sıcak geçti.
Ben 2011'de mezun olduktan sonra biraz memlekette takılıp, sonra 10 ay falan denizlide çalışıp 2013 Kasım ayı sonlarında tekrar Ankaraya dönmüştüm.
O sene Aralık ayı öyle bir başlamıştı ki ardı ardına soğuk ataklar geliyordu. O zamanlar forumu bilmiyordum. Şimdiki gibi hava olaylarını da çok takip etmiyordum. Ama o sene aralık ayı bana çok ilginç gelmişti. Günlerce sıcaklık sıfırın üzerine hiç çıkamamıştı.
Metocielin arşivinden baktım. Ben bütün Aralık ayı boyunca çok soğuk gitti zannediyordum ama Sadece ayın 20'sine kadar öyle gitmiş. Ondan sonra havalar yılbaşına kadar biraz ılık geçmiş. Aşağıda o yılın aralık ayındaki soğuk ataklara ait gifleri ekledim. Çok kar yağdı mı o aralıkta tam hatırlamıyorum ama neredeyse bir hafta boyunca kalkmayan bir sis ve gündüz bile sıfırın üstüne çıkamayan sıcaklıklar vardı.
O zamanlar Alacaatlıda oturuyordum. Oradan beytepeye işe giderken Angora bulvarı üzeri gidiyordum. O yoldaki ağaçlara sis yapışır ve donardı. Bütün ağaçlar kardan ve buzdan yapılmış heykel gibi olurdu. Günlerce o manzarayı seyrede seyrede gittim okula. Efsaneydi hakikaten.
3 - 5 Aralık 2013
7-15 Aralık 2013
15-19 Aralık 2013
En düşük: 3.7
En yüksek: 13.9
Bonus bozduk maalesef..
Zaten olmayacaktı ki hocam cılız gecisler beklentimiz
Bu sene değişik başladı, soğuk var ama yağış yok iki seferdir.
İnşallah böyle devam etmez.
Bu gelen kütlelerden bi cacık olmaz