Samet hocam ben gif paylasmadim hiç espride yapmadım galiba ornek öğrenci olabilirim
![]()
"Lan deme lan" gibi olmuş
Samet hocam ben gif paylasmadim hiç espride yapmadım galiba ornek öğrenci olabilirim
![]()
"Lan deme lan" gibi olmuş
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Alçak basınç yok, yağış nasıl oluyor anlamadım
Bu sene öyle bir kış geçiriyoruz ki artık kendi kar sevdamızdan vaz geçtik. Ülkemizin sadece dağlarına bari şöyle güzel kar yağsa yeter. Artık model takibini dağlara göre yapacağım. Dağlarımızda şöyle metrelik kar yapacak sinoptikler gördüm mü mahalleme metrelik kar yağacakmış gibi sevineceğim artık
En düşük: 8.3
En yüksek: 10.7
Bu sene kış yok beyler dağılalım…
Kapatalım forumu, boşa ceryan yakmasın
Acaba ne zaman çıkacağız bu döngüden..
Biz haftaya memlekete gidiyoruz. 2 hafta oradayız. İki aydır kar bekliyorum. Kesin memlekete gidince yağar. Ankara da bu döngüden kurtulur.
Birinin kendini feda etmesi gerekiyordu artık. Ben ettim.
Teşekküre gerek yok, rica ederim..
Çok iyi vermiş.. 300 altına indirdik şükür 😅
Sistem 2 gündür 300 altı zaten. 270-282 civarı geziyor.
Bu sinoptik ayın 30’unda görünüyordu. Öteleye öteleye ayın 1’i oldu. 2 gündür sistem 270’te. Durmadan aynı tabloya bakıyoruz
Ege Bölgesi - Denizli
Ağaçlar bu ılık havada inşallah uyanmaz zira bı 10 gün daha böyle devam edecek görünüyor.
Buraları bilmem ama kıyı Ege ve Akdeniz’deki çiftçilerin işi zor. Allah kolaylık versin
Geçen haberde gördüm. Adana’da kayısılar çağla bile vermiş maalesef
Oooh, -12'lerle kuru soğumuz da geldi.. O da gelsin artık
Bugün öğlen vakti Ankaradan yapracığa dönerken arabanın ön camı bir sürü böcek izi oldu.. yaz gelmiş gibi
Dediğim gibi 240 ve sonrasına hiç inanmam ama bu kış öyle bir kış ki artık her şeye inanmak istiyorum. Lütfen gelsin artık şöyle bir şey
Ya arkadaş 44 sayfa ne yazdınız ya?
44 sayfayı görünce önce bi afalladım.
Anaa dedim. Bugün Cuma mıydı? E ben cumaya gitmedim.
O zaman cumartesi. Ne ara cuma geçti. Cuma hastanede randevum vardı. tüh kaçırdım. daha 15 gün randevu alamam. ceza yedim tüh.
Şunları birkaç saniye içinde düşünüp üzüldüm kahroldum. bilgisayarın tarihine baktım, garanti olsun diye telefona da baktım, rahatladım.
En düşük: -1.9
En yüksek: 7.7
Ben 168-240 h arasına çok az, 240 ve sonrasına hiç güvenmiyorum. Çok ama çok uzun vade onlar.
Gerede suyumuz olmasa bu yaz bizi çok kötü günler bekliyor olacaktı. Şimdi nispeten rahatız. Ama Aralık Ocak elimizden gittiği gibi şubat mart da böyle giderse bizi Gerede suyu bile kurtaramaz.
Çevremden duyuyorum, bazen buralarda bazen Çamlıdere taraflarına akın akın yağmur dualarına gidiyorlar, yanlarında çoluk çocukları, masumları da alıyorlar.
Yapacak bir şey yok.
O vermedi mi, hiç bir şey insanın elinden gelmiyor
İnşallah daha da uzamaz bu kurak döngü
Ege Bölgesi - Denizli
İmamoğlu umreye gidiyormuş
Ne zaman il dışına çıksa,
Sel, kar, buz bir şeyler oluyor
Biz de Mansur başkanı mı bir tatile göndersek.. Belki kar buz bir şeyler olur bizde de
Şunlar da sıfır için bir çizgi çizmeyi akıl edemedi bir türlü
Bilerek yapıyorlardır büyük ihtimalle ama madem öyle yap şu grafiği interaktif, isteyen tek bir butonla eklesin o çizgiyi
11 ve 12si yağışlar ilaç gibi gelicek halen yetersiz olsada.aslinda bu mevsimde tamamen kar lazım bize daga ovaya yaylaya.
Valla Hocam, 11 ve 12sindeki yağışları ben de ilaca benzetecek olursam babaanneme verdiğimiz bonibonlar gibi olur herhalde
Maalesef dediğiniz gibi yağışlar yetersiz, hatta yağacak mı yağmayacak mı o bile belli değil. 1-2 mm ancak
Kar yağışı olmayınca donup yapışan sis ile idare ediyoruz artık