Beiträge von SnowGuardian

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    @Eda böyle bir anlayış var mı ne demek insanlara zorla efsane getiriliyor dedirtmek nasıl bir cümle. İyi o zaman şöyle olsun model efsane veriyor siz tutup diyorsunuz ki efsane falan olmaz olmayacak bende diyorum ki size hangi veriye göre olmayacak böyle bir şey yok.Her ipini koparan yoruma sessiz kalırsak burada tertip düzen kalmaz .Böyle bir anlayış yok.Yaklasik bir saat önce de söylemiştim size saygı çerçevesinde her şey kabul edilir.Bir de amacı eleştiri olmayan ama eleştiri gibi gösterilen yorumlarda geliyor.Bunlara da izin veremeyiz.Baska bir üyeye de söyledim size de söylüyorum ben ne yorumlarınızı eleştiri olarak buluyorum ne de samimi.

    Bir tek bende mi arıza varda üşenmedim üye olup yazdım dedim. Buyur başkasıda aynı sebepten rahatsız. Lütfen küfür içerikli olmayan eleştirilere saygılı olun. İlla ki EFSANE GELOOOOO mu dememiz lazım.

    Konu dışına uzun bir yazı yazdım.Eleştiriyi silmek değil bizim amacımız.Siz hala bizi anlayamadınız.Ne diyoruz.Sistem zamanı sus pus olanlar sistem olmayınca yada işler ters gidince ortaya çıkıyor.Bu mu eleştiri şimdi.Peki sistemin keyfini çıkarırken niye olumlu mesaj yazılmıyor?Niye sessiz kalınıyor?Bunlar eleştiri değil.Kimse kimseyi kandırmasın.Saygı çerçevesinde her şeye açığız.Sizin yazdığınız mesajların eleştiriyle uzaktan yakından alakası yok.6 ocakdan bahsediyorsunuz.6 ocakta olanları 80 milyon insan gördü her gün.Realist olalım.

    24 Aralıkta GFS'nin çıktısına 6 ocakta kar gözüküyordu hatta daha çok 7-8 ocaktı sonra birgün geriledi. Admin yazdı 6 ocakta kar gelebilir. tamamda onu bizde görüyoruz. gün be gün takip ettik, Efsane kar yağışı geldi. Admin kral oldu. Beni bunlar değil daha çok gelmeyecek sistemlerle insanları gaza getirmek mesele. Gelmiyorsa gelmiyor diyin ne olacak sanki. Eğer olay modellerde geldi gelecek heyecanıyla yaşamaksa buyrun siz yaşayın.

    Admin kardeş, neden eleştirileri siliyorsunuz? yani burada biz hiç birşey konuşamayacakmıyız? Semih adminle ilgili bir eleştiride bulunduk illa silinmesi mi gerekiyor? insanlar görsün münakaşa edelim tartışalım.