Beiträge von Bjk123

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    ben başakşehiri kadro kalitesi ile konyaspora göre gruptan çıkma konusunda bir adım önde görüyorum. Salzburg takımı şu sekiz takım içerisinde benim gözümde en güçlüsü. şahsi fikrim braga ile başakşehir ilk gruptan Salzburg ile Marsilya ikinci gruptan çıkacağı yönünde.

    Gençler kapatın bu konuyuda forum normal meteorolojik akışına geri dönsün. Ben burda boş tartışma değil güzel arkadaşlık içerisinde geçen meteoroloji konularının paylaşıldığı bir forum ortamı istiyorum. Olan oldu artık bırakın sen haklıydın ben haklıydım muhabbetinide forum normal akışına geri dönsün lütfen.

    Arkadaşlar mübarek cuma günü yersiz tartışma altına girmeyin. Dünyanın neresine giderseniz gidin yönetim kural belirleme yetkisi olduğu için kural koyma konusunda haklıdır. Biz üyeler bu kurallar için kendi düşüncemizi nasihat minvalde belirtelim hesap sorar gibi belirtemeyelim. Yönetimdende ricam mümkün olduğunca terseleyerek değilde daha yumuşak ve kibar bir üslup ile hatalı gördüğü üyeyi uyarmasıdır. Boş yere kimse kimsenin kalbini kırmasın. İyi günler

    hayırlı geceler arkadaşlar. ALLAH sizi korusun kalbinize esenlik versin ve sizi nuruyla sarsın. bereketini ve rahmetini üzerinizden eksik etmesin. hayırlı geceler, hayırlı cumalar ^^

    @BaFRaLı55 hocam beni kastediyorsanız gönlünüz son derece rahat olsun benim fikirlerim Beşiktaş içinde geçerli. ben eğri oturup doğru konuşurum. yukarıda grup ile ilgili yorumum var. hiç eveleyip gevelemem neyse onu söylerim. ayrıca futboldan uzak olmanız çok iyi. bulaşıcı hastalık gibi meret. onlar şu an yatıp uyudular bizler oturmuş boş tartışma içerisinde tuttuğumuz takımın avukatlığını yapıyoruz. neyse kıymetli vaktinizi almayım. iyi geceler. iyi forumlar :)

    @4 Şubat elbette istisnalar kaideyi bozmaz ve elbette bi kaç çürük elmayı sağlam elmayla bir tutmak olmaz. ama devir sosyal medya devri sosyal medyadaki durum bu maalesef. herkes senin benim gibi duyarlı ve sabırlı değil bu konularda. biz Galatasaray yenilince bu maçta Galatasaray kötü oynadı o yüzden yenilidi deriz ama bazı kendini bilmezler takıma ana avrat küfreder. ilgiçtirki takımı maç kazandığında ilk sahip çıkanlar o kendini bilmezler olacaktır. çünkü bizler maçı sinema izler gibi izliyoruz. futbolcuların aldığı kupalarda felan bizede al bizi izlediniz buda sizin paranız diyen olmayacak maalesef. yani uzun lafın kısası çok fazla şeapmamak lazım.takmayın kafanıza böyle size zararı yada yararı olmayan konuları. sizin Galatasaray sevginizi savunduğunuz kadar Galatasaray kulübü sizi savunmaz.saygılar hürmetler.

    yazıklar olsun diyeceğim onuda demeyelim. Burada kaç defa yazdım Aykut Kocaman denen futbol özürlüsüyle bu iş olmaz. Sen Vardara 2-0 yenilmişsin sana gol lazım maça başladığın 11 e bak! ozan-josef-mehmet., tek forvet persie...Sana gol lazım ne kadar kötü olursa olsun van persie yi çıkarıp soldado yu alıyorsun,oynatman lazım 2 forvet. Takımın fizik olarak hazır değil. Kadıköyde kim olursa olsun boğman gerek ama sürünüyorsun. Fenerbahçenin 2 stoperi dahil, tüm orta sahasını çöpe atın hiçbiri ne gol atabilir nede dikine pas atabilir..


    Ligin ve sezonun başındayız ama bu sene anlaşıldı ki bizden bu kadar,hırslı topu yiyecek Galatasarayı, 2 senenin şampiynu ve oturmuş takımı beşiktaşı ve başakşehiri izleriz.. Bir Fenerbahçeli olarak utanıyorum.

    takma kafana hocam. Galatasaray taraftarı ostersunda elenince takımını yerin dibine sokuyordu bakın şimdi iki maç kazanınca şampiyonluk rüyaları görmeye başladılar. aynı şey Fenerbahçe için geçerli. ligde şimdi 4-5 maçlık galibiyet serisi yakalasınlar herkes unutur bu maçta ettiği hakareti veyahut küfürü. biz takım taraftarları böyleyiz işte. tıpkı sahibine isyan eden köpeğin sahibi önüne iki kemik parçası atınca sahibine itaat edip onu sahiplenmesi gibi. biz taraftarlar bi havlayıp bi itaat ettikçe önümüze kemik atan yönetim çok olur bu ülkede :(

    Beşiktaş bu gruptan 1. ve 4. çıkmaz şimdiden söyleyeyim. ya 2. ya 3. olur. fikstüre bakmak lazım. son maç içerde olursa 2. dışarda olursa 3. olur. temennim içerde olması tabiki 8|


    Porto-Beşiktaş (13 Eylül 2017)



    Beşiktaş-Leipzig (26 Eylül 2017)



    Monaco-Beşiktaş (17 Ekim 2017)



    Beşiktaş-Monaco (1 Kasım 2017)



    Beşiktaş-Porto (21 Kasım 2017)



    Leipzig-Beşiktaş (6 Aralık 2017)



    geçen seneki grup şartları ve fikstür düzeni aynı bir tek takımlar farklı. peşin peşin söylüyorum. bekle bizi UEFA Avrupa ligi!!!

    bu modelleri nasıl anlıyorsunuz. ben bişey anlamıyorum. renkli renkli şeyler var. mesela son haritada Marmara bölgesi sarı kırmızı yeşil kahverengi renkli. hangi renk neyi ima ediyor anlamış değilim. hem bu yine iyi 850 ve 500 diye bişey var herkes oraya bakarak model yorumluyor ama ben onların tam olarak ne işe yaradığını bile bilmiyorum. ama zamanla forumu takip ede ede öğrenirim herhalde diye düşünüyorum. 8|

    Benim temennim basranın bir an önce ortadan kalkması ve yurdun güney kesimlerinin iyi bir soğuk girişi ile birlikte güzel bir yağış alması. Kusey kesimler yeteri kadar yağış ve serinlik aldı. Birazda güney kesimler faydalansın isterim. Tabi modeller ısrarla basrayı ortadan kaldirmamaktan ve yağışı kuzey kesimlere vermeye devam etmekte ısrarcı. Bakalım ileride neler olacak. Artık herşeyin hayırlısı. Bekleyip görecez. Takip etmeye devam ediyoruz.

    cümleten herkese hayırlı geceler. bugün takımım beşiktaşa şampiyonlar ligi kura çekiminde başarılar diliyorum. güzel bir kura çekeriz inşallah.
    bu arada gelmesini istediğim grup;
    spartak moscova
    atletico Madrid
    beşiktaş
    karabağ


    yaptım totemimi bekliyorum :thumbup: