Hocam güneye gelemedi bi ya eriyor sanki bağcılar çatalca tarafina doğru gelirken
Sabrederek bekleyeceğiz hocam. Yapacak bişey yok
Hocam güneye gelemedi bi ya eriyor sanki bağcılar çatalca tarafina doğru gelirken
Sabrederek bekleyeceğiz hocam. Yapacak bişey yok
Yönünü bermudaya çevirdi ve Karaburun üzerinden inişe geçti. Bakalım neler olacak. Bu arada kuzeyde vortexin uğradığı yerdeki arkadaşlar video atsın ki bizde güneye doğru bizleri neyin beklediğini görelim. Ona göre heyecan yapalım ya da yapmayalım.
Çok merak ediyorum bu kadar kıyamet senaryosu gibi dillendirilen vortex olayı günün sonunda ne olacak. Bakalım bana vaav beybi mi dedirtecek, yoksa bu muydu püff mü dedirtecek.
Dağ fare dogurursa şaşırmam. Sıfır beklenti ile takip ediyorum.
Aklıma takıldı sorayım dedim. Yarınki beklenen sıcak çekirdekli mezosiklon oluşumu gfsnin geçen hafta salı günü senaryo denemesi yaptığı ve bizim dalga geçtiğimiz şeymi yoksa bu farklı mı
Her sene düzenli olarak bunun gibi bir sistem gelecek ama yukarısı olmayacak dense çoğunluk şartsız surtsuz kabul eder.
Başlık açmam için gaz verin
Aslansın, kaplansın, yaparsın. Yürü be kim tutar seni. Aslan parçası, yiğidim, aslanım, koçum.
Bende konumum sinek avlıyor diye sitem ediyorum ama insanlara hakaret edilmesine sebep değil bu. Herkes kendi konumuna kar yağınca mutlu yağmayınca sitemkar olur. Kelimelerimize dikkat edelim. Tekrardan iyi geceler. Bahtsız bermuda
Konumum adına bahtsız bir geceden iyi geceler.
Yaş kaç?
Ne yapacaksın nüfusuna mı alacaksın. İşine bak.
336ttr çok mu komik? Komik bir şey varsa söyle hep beraber gülelim.
hocam size esas bomba yarın patlayacak bence
Sanmam. Sistem benim için bitti. Yarın illa konumuma 3-5cm örtü yapacak yağış olur ama beni ne mutlu eder ne tatmin. Kar dediğin hiç yoksa ayak basmamis yerlerde ilk ayak bastığında derinlik diz kapağına kadar olacak. Benim öyle olacağına dair bir umudum yok.
Bide radara bak iyice morain bozulsun. Şu an yukardan gelen sağlam kütlelerin hiçbiri bizim konuma doğru gelmiyor. Rüzgar karayel meyilli eserse anca alırız onları.
Gördüm maalesef hocam. Ben takibi bıraktım. Yağarsa ne âlâ. Hiç beklentim kalmadı. Yarın belki ucundan köşesinden seyirlik kar görürüz
İşte dekin bu yönü kötü. Lokal olarak etkili. Biri kopuyoruz diye video atıyor, önce videoya sonra cama bakıyorum. Ki tık yok keyfim kaçıyor.
Kayaşehir hava sakin tık yok. Umutsuz bir şekilde ara ara camdan bakıyorum
Mgm konumuma sarı uyarı vermiş. Çok dikkat edilecek bir durum yok demek istemiş.
Son görüntüye göre konumum 5-6 cm kar alır. Öğlenki görüntüye göre 30-35 cm alırdı. Hiç bir şeyin garantisi yok. Konumum adına fos çıkma ihtimali yüzde elli. Artık ne olur yarın göreceğim.
Bjk123 Hocam bu sistemden beklentiniz nedir, tulparı geçebilirmiyiz?
forum.havaforum.com/attachment/137456/
Turuncu tam üstümüzden hocam tulpardan daha iyi olur diye düşünüyorum. Başakşehir 35-50 cm yapabilir.