Beiträge von bor1217

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    hocam teşekkürler :) zaten benim nick ten sıfat belli oluyor :) tek fark kosova iyi çalışmalar hocam seviyoruz seni kendine dikkat et.

    semih bey geçmiş olsun . allah şifa versin . beklediğiniz sisten siklon mu dek mi ? ön görünüz nedir.? bide hocam balkan göçmenimisin ? cevap verirsen sevinirim :)

    bence hemen heyecan yapmam
    ak iyi olur sonra üzülüyoruz sistem çok kuzeyli k.bati balkan gelse daha iyi olurdu bence .direkt kuzeyli sistemler istanbul adına hayırlı olmuyor beklemek lazım son
    48 saati

    Şuan yasadigimiz sistemden kat kat iyi olacagi kesin. 6 11 sistemi ile kiyaslama yapmak icin erken. Haftasonunu gormem lazim. Muhtemelen haftasonu siszde sistemi goreceksiniz.


    CEVABINIZ :Şuan yasadigimiz sistemden kat kat iyi olacagi kesin. 6 11 sistemi ile kiyaslama yapmak icin erken. Haftasonunu gormem lazim. Muhtemelen haftasonu siszde sistemi goreceksiniz.


    SEMİH BEY CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER .


    pek kullanmayı bilmiyorum forumu bu şekilde oldu kusura bakmayın . :)

    semih bey merhaba . 6-10 ocak sistemi insanların gönlünde ayrı bir yer ett. artık kıyaslama bu sistem üzerinden yuruyor . bekeldiğiniz sisten kıyasla daha yuklümü yoksa daha azmı ? bu konuda bir çıtlatma yapabilirmisiniz ki heyecanımız bu yönde şekillensin yoksa karseverler olarak beklenti yüksek sonuç az olunca üzülüyoruz tabiki siznki tahmin buna yüce rabbim karar veririr . nedir öngörünüz muhtemel ?