Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında yarın akşam ve gece rüzgar denizden eserse sıcaklık sıkıntısı yaşanabilir temp. dalgalanmalar olur ve yağışların kara çevirmesi 27 si sabah saatlerine sarkabilir. Bize bu aralıkta karasal rüzgar yani güneybatılı rüzgar lazım ki yağışlar 26 sı akşamdan sonra kara çevirsin.
Beiträge von huseinskas61
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ntv kanalının altyazılı hava durumu vardı. Kısa kelimelerle durumu çok iyi özetlerdi.
-
-
Ensemble verilerine göre bu akşam ecmwf ana senaryosunun düzelmesi gerek. O ull bölgemiz merkezli olursa ilk sistemin yaptığı örtünün üstüne yarım metreden fazla katkı yapar. Görsel olarakta çok güzel şeyler olur. Almalıyız el bombasını.
-
Ull %70 bizde. z500 en sıcak 850 sıcak senaryo. Senaryolar şahane çıktı. Ortalamamız -4 lerden - 7 lere gerilemiş. Dışarda lapa lapa kar yağarken sistem kovalıyacaz

-
Sistem arefesinde nezle oldum yaa. Sistem bozmadan gelsede ben bozuyorum bu ne bahtsızlık.
-
@Great Khan Gürcistan-Rusya sınır hattına konumlanır. Bizde bi ufak faydalanırız

-
Ull inecek bu sefer öyle duruyor
-
>meteogreen
Cumartesi 15:00'a kadar beklenen toplam yağış
-
cuma ve cumartesi için gündüz sıcaklıklarını gayet güzel vermiş mgm


-
-
2016 ocak ayı kar örtüleri. o gemi bir gün yüne gelecek






-
@Samet_113 bence hiç bekleme reis
çok şey kaçırırsın -
orta karadeniz'de sistemin yıldızı Terme-Ordu hattı olur. Doğu Karadeniz'de Sürmene-Çayeli hattı. at fava bekle

-
@Bay Hava senin hopa tahminini alabilirmiyim

-
foreca.com meteogramları güncel
Rize
Trabzon
Giresun
Ordu
Samsun
Bafra
-
@Efsane-Semih hocam nasıl bir yöntem buldunuz ki kesin ifadeler kullanıyorsunuz. meteorolojide yeni çağ açabilir yönteminiz

-
Skiron ULL yi dikmiş.


-
Ordu, Giresun, Trabzon,Rize ve Artvin Çevrelerinde Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyarısı
https://mgm.gov.tr/tahmin/uyari-goster.aspx?sN=17010028yBu gece saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon,Rize ve Artvin Çevrelerinin kıyılarında yağmur, iç kesimlerinde kar şeklinde başlayacak yağışların, yarın (26.01.2017) öğle saatlerinde itibaren Ordu ve Giresun'un il genelinde, akşam saatlerinden itibaren Trabzon, Rize ve Artvin il genelinde kar yağışına döneceği, yağışların zaman zaman yoğun olmak üzere Cumartesi (28.01.2017) akşam saatlerine kadar devam edeceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, don v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
-
mgm dahi 0-2 derece vermiş bölge geneline. normalde 1-4 derece gibi yüksek rakam verirdi bunu hepimiz biliyoruz. mgm nin verdiği 0-2 derece ise gerisini siz hesaplayın.