Hocam mjo için erken, o kadar hızlı bir Atlantik döngüsü varki, şu an için çok yüksek genlik olmazsa mjo'nun belirgin bir etkisi olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca son yıllarda, Ocak Şubat gibi en belirgin etki yaptığı aylarda dahi düzeni çok etkilemediği de oldu.
Ön kış tahminimi yaparken bu sene çok farklı bir sene, öngörüsü zor olacak, belkide bildiklerimiz allak bullak olacak demiştim, hatırlıyorsunuzdur.
Hala aynı fikirdeyim, bu sene bizim gibi amatörleri geçtim, usta ve bilgi dolu meteorolojistleri bile zorlar diye düşünüyorum.
Her ne olursa olsun, değişmeyecek tek şey, biz yine öğrenmeye ve tecrübe heybemizi doldurmaya devam edeceğiz.
Dün bir amerikalı arkadaşımız Doğu ABD,Avrupa ve Asyada kış sıkıntılı dedi.Ee Bu soğuklar nere akacak kardeşim😂