Beiträge von Fatihaltinay55

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Hakem yardımıyla derken cok haklısınız sonucta bu iki macta da haksız iki penaltı golü attık hatta ikincisi kaçırmamıza ragmen tekrarlandı.Rakibin iki golü verilmedi faul denilerek sonra son dakikalarda oyuncumuz sniperla vurulmuş gibi atladı ama ikinci sarı karttan kırmızı yemedi

    Rizeyi 1 0 yendin nasil yandın bir bak dilersen.

    Kasimpasa maçında o kadar bariz olmasa da ince ince size çalıştı hakem triosu.

    Hadi diyelim bunları görmezden geldiniz ve Fener Ts maçını konuştunuz..

    3 0 iken çalınan haksız penaltıları konuşuyorsun da 1 0 iken penaltının babası olan Syzmanski pozisyonuna niye laf edemiyorsun.

    Ben cvp vereyim işinize gelmiyor çünkü.

    Rakibin gollerinde faul vardı bu arada.

    Sizin aleyhinize bunların çalışmıyor oluşu bu gerçeği değiştirmez.

    Hocam öz eleştiri zaten yapılıyor yapılacak da ama böyle bir gercegi de kimsenin konuşmaması tuhafıma gidiyor,hataysporun bi trabzon galatasaray maclarına bakın bir de fenerbahce macına o burak yılmaz denen futbolcuyu bir daha oynatacak mı volkan hoca cok merak ediyorum

    Bu sene ne güzel hakem yardımıyla Rize ve Kasimpasa yi yendiniz.

    demek ki yönetim uyumamış...

    Büyükekşi ile Galatasaray'ın arasının olduğunu ve iddiaların araştırılması noktasında ısrarcı olmadığını söylemişsiniz. Biz iddialar araştırılsın, hatta savcılık soruşturma başlatsın dedik bu konuda. Mevcut tff ile ilgili de memnuniyet açıklaması yaptığımızı hatırlamıyorum ancak sayın Ali koç'un pekte uzak olmayan bir tarihte hem de Galatasaray hariç hemen hemen tüm spor kulüplerinin yanında olduğu şöyle bir açıklama var.

    Teknoloji bu yüzden güzel bir nimet. Bizler unutmuş olsakta arşiv unutmuyor :). Son sözü Ali Koç söylemiş :)

    Tqrih pek uzak olmayabilir ama video 4 yıllık.

    Büyükekşi 2022 de federasyon başkanı oldu diye biliyorum ama güzel nimet teknolojiye bakmak gerek.

    Yorumlarımız yukarıda hakem bahane değil çıkıp kazanacaktık deyip takımımızı eleştirdik. Hatta hakem hatalarında bile kendi oyuncumuzun alması gerektiği kırmızı karta kadar eleştirdik. Ancak net penaltı pozisyonunu paylaşan bir arkadaşımızın yorumuna gülücük atmak en basit tabirle dalga geçmektir. Penaltı değil dersin, yorum yaparsın, örnek gösterirsin. Ama gülmezsin. Her neyse en tarafsız ve en doğru Fenerbahçeli kıymetli arkadaşlardır :)

    Bizim yorumlara da çok gülücük atıldı arkadaşım.

    o zaman duyar kassaydın keşke be...

    Kendi pozisyonlarını aklamak için İngiltere liginden örnek verenler başka takım taraftarlarını taraf tutmakla itham ediyor 😀

    Fener Rize maçında neredeydiniz yahu tarafsız arkadaşlar.

    3 penaltımız verilmemişti de o maçta 😀

    Cumhuriyetin ilk yıllarında giden benim ama asisti gol yapmak için gittiğim unutulmasın lütfen 😀😃

    eğer Galatasaray lobisi Fenerin ucl ye katılımını engelleyebiliyorsa haber verelim de şu İsrail-Filistin savaşına da el atıp İsrailin katliamını engellesinler abi. UEFA da iki GS linin ağzına bakıp Feneri UCL ye almıyorsa bu GS harbi büyük etkenmiş.

    Galatasaray lobisi derken Resmi Federasyonun üyesinden bahsediyorum.

    İstediğin şekilde cevap vermediğim için özür dilerim Yusuf ama işine gelse de gelmese de durum bu...

    Ayrıca...

    Cahil oluşunu görmezden gelmek isterdim lakin bu şartlarda mümkün değil. Konuşma 27 Aralık 1919 da gerçekleşir. Yani Atatürk Anadolu’ya geçmiş, Galatasaray lisesinin tüm fertleri şehit olmuştur. Kalanlar ise Atatürk’ün yanında Anadolu’ya çekilmiştir. Bu konuşmada bizzat Saray’a bağlı bir okulun Saray tarafından emredilerek salonlarının işgal kuvvetleri adına konuşmalar için açıldığına vurgu yaparak bunu yapan Saray çevresi ve meclisi işaret etmiştir. Kısacası İstanbul hükümetini lanetleniştir. Bunu anlamayacak zekada olanlar zaten tarihten bir haberdir. İşgal kuvvetleri komutanı adına maç yapıp onu müzesinde sergileyecek kadar aciz ve zavallı olanlar ile 16 farklı cephede şehit düşen liselilere haksızlıktır.

    Haklısın reis ben epey bir cahilim bu konuda.

    Aydınlattığın için de sağol

    Amaaaa aciz ve zavallı laflarını direkt sana iade ederim.

    Kim biliyor musun aciz ve zavallı olanlar?

    Aldığı anlı şanlı UEFA kupasının sevinç pozunu tam paylasamayandır aciz olan.

    Dün de dedim herkes kendi kapısının önündeki çöpü temizleyecek...

    Bjk li ile tartisirken dahi araya bir iki kelam da Fener sıkıştırayım demek hangisine girer ona da sen karar ver.

    Hadi iyi günler...

    Burada yanlış anlaşılacak cümleler kullanmışsın, Nutuk 'u kendi emellerine alet etme. Büyük Atatürk'ün 220.sayfada bahsettiği konu Galatasaray Kulübü'nün durumu ile alakalı birşey değildir. Düşman kuvvetlerinin salonu kullanmak istediğinden bahsediliyor. Galatasaray Lisesi'nin buna izin verdiğine dair elinizde en ufak bir belge kanit varsa koy ortaya.. Çok isnatsız suclamalarda bulunuyorsun. Senin gibi bir Eğitimci'yw yakışmamıştır. Fenerbahçe Harrington Kupasında, Ülke işgal altındayken mücadele etmiştir. Nokta...

    Ben nutuk paylaşarak mesnetsiz iddada bulunuyorum sen Atatürk ve İsmet paşanın takdirine nail olan bir macla ilgili algi kasmiyorsun öyle mi?

    Bunu da Bjk li olduğu bilinen Aykuta laf ederken araya serpiştiriyorsun üstelik.

    Sahada alınan bu zaferin halkta uyandırdığı duygular desem?

    Yorgun ve umutsuz halka umut desem?

    Ya ds demesem bosver...

    Dur devamı da var


    29 Haziran 1923 tarihinde, Taksim Stadı'nda çok büyük bir seyirci topluluğu önünde İngiliz başkumandanın oluşturduğu karma İngiliz takımına karşı Fenerbahçe kendi kadrosu ile karşı karşıya gelmiştir. Fenerbahçe bu maçı Zeki Rıza Sporel'in iki golüyle 2-1 kazanmıştır. Fenerbahçeli futbolcular seyircilerin omuzları üzerinde stattan çıkarılmışlar ve Beyoğlu caddelerinde büyük sevgi gösterileri arasında dolaştırılmışlardır.[1]

    Maç gecesi Lozan Konferansı'nda bulunan Türk Heyetine de bu galibiyet haberi ulaştığında heyet başkanı İsmet Paşa tarafından Fenerbahçe kulübüne "Heyetimiz adına hepinizi mutlulukla tebrik eder, meserretle gözlerinizden öperim." dediği bir kutlama telgrafı gönderilmiştir.[1]


    Bu da İsmet İnönü Büyük Şef.

    Neymiş düşman kuvvetlerle maç yapan Fenermiş...

    Avrupa Kupası mücadelesinde böylesine mesajlar atmanız, bulunduğunuz makam gereğı uygun düşmüyor, birleştirici bir üslupla tekrardan bir düzenleme yapmanız, forumdaki Galatasaray'lı dostlarınızı sevindirecektir. Bayern Beşiktaş'a 2 taksitte 8 atarken bile biz sevinmedik ama senin bu tavrın ülke işgal altındayken Harrington Kupası'nda isgalcilerle maç yapan Fenerbahçe gibi duruyor...

    Yine mi Fener?

    Buyur o zaman sana Büyük Atatürk cevap versin.

    Hala bugün Sultani Mektebinin(Galatasaray Lisesi)salonlarını aleyhimizde konferans versirneknicin ecnebilere küşade bulunduranlar var,bu gibilere lanet...(Büyük Nutuk 220. vesika MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

    Al bakalım sana tavır.

    ABİ ben bir şey ima etmedim. Basit bir soru sordum ama cevap yerine savunma aldım. 10-11 de şampiyon oldunuz da neden Avrupaya gidemediniz ? Soru bu kadar basitti aslında. Umutun otobanıyla Tolunayın koltuğuyla ne işimiz var bizim :)

    İlk paragrafta cevap vermiştim bir daha yazayım.

    Fenerin şampiyonlar ligine gidememe sebebi federasyon içindeki gs li iyi arkadaşların temiz çocukların UEFA ya bu şekilde bilgi vermesi.

    Adını anmak istemediğim 15 Temmuzcu malum yapının futbol içindeki şebekesinin ürünüdür.

    Cevap verirken senin deyimiyle savunmanın içeriğine itirazın varsa gel buyur söyle.

    Bu yolda devam usta, üzülen, hüsrana uğrayan vicdanlarda aklanamayanlar olmaya devam edecek. Başka sözüm yok...

    Aynı noktadayım.

    Kimsenin vicdanında aklanmak gibi bir sorunumuz yok.

    Aklamayanlar da umurumuzda değiller.

    Üzülebiliriz hüsrana da uğrayabiliriz hiç sıkıntı yok ama herkes önce kendi kapısının önünü temizleyecek ki başka kapılara bakmaya hakkı olsun.

    Başka sözüm yok...

    Niye gitmediniz. Sana sorayım abi


    Bence bu tarz polemiklere elinde belgen varsa konuşmalısın. Usulsüz elde edilen deliller neticesinde ,bu durumdan beraat etmiş olmak, seni vicdanlarda masum yapmaz. Ki hala o bedeli ödemeye devam ediyorsunuz.

    Önce Yusufa cevap vereyim.

    O sene UEFA Feneri almadi diye algı kasan malum camia taraftarları işin ucu kendilerine dokunacak biliyorlar o yüzden ortalığı bulandirma derdindeler onu belirteyim.

    UEFA ya mail yollayıp Fener yerine Ts gitsin diyen Lütfi Arıboğandır ve o gün itibariyle kendisi ortalıkta hiç görülmemiştir acaba neden diye soralım?

    Gs ye stad açılışı da dahil 17 de 17 yapan bir takım Eskişehir deplasmanı için şike parası yollayacak ve 90da 2 1 iken Batuhanın kafası direkten dönecek.

    Helalnpara yollamış derler adama.

    Fener Antep maçında 90+4 te mağlubiyet gölünü yiyen Tolunay Kafkas efendi tribünlere koltuk fırlatacak 2 hafta sonra ilk yarıdan 3 yiyecek Ts den gram tepki yok.

    Ts Buca maçında 89da beraberlik golu yiyen Ts santra ile otobanda gider gibi gol atacak Umutun önüne gelenin ayağı kayıp düşecek.

    Soran olursa ortamlarda Fener şike yaptı dersiniz kim bilecek?

    İlk dediğim gibi 17de 17 yaptık o sene.

    İnşallah her maç şike yapmışızdır.


    Gelelim Ali Kemal Beye.

    Bizim kimsenin gözünde yq da vicdanında masum olmak gibi bir derdimiz yok.

    Şikenin bedeli olsa bunu ödemesi gereken ilk takım kim acaba bir düşünelim?

    Ergün Gursoy ve Malatyaya giden arabalar desek?

    Rahmetli Sebanın şerefli 2. lik deyimindeki 1.nin kim olduģunu nasil 1. olduğunu söylememe gerek var mı?

    Arif Erdem istanbulspor maçındaki temdit penaltısı , aynı sene kupa finalinde Kocaeli maçında Hakan Şükürün uçmasına çalınan penaltı desek?

    Haluk Ulusoy Mehmet Ağar desek?

    Ohooo bunların bedeli ödenmeye başlanırsa bize de sıra gelir elbet...