- Bazı sağlık çalışanları, pandemi krizini yönetemediği ve yalan veriler açıkladığı için Fahrettin Koca’nın istifasını istiyor.
- Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun: "Türkiye çapında yoğunluğu görüyorsunuz. Zonguldak ilimiz ve hastanemiz çok yoğun. Zonguldak ilimizde yoğun bakım olarak neredeyse %50'ye yakın kapasiteyle %100 doluluk oranında çalışıyoruz. Çok yoğun bir dönemden geçiyoruz."
- Ekrem İmamoğlu: "Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görüldüğü Mart ayından bugüne kadar sadece İstanbul'da bulaşıcı hastalıktan ölen kişi sayısı 1.681"
Faiz kararı açıklanacak. Piyasalar 475 puan arttırımını fiyatladı 1 haftadır. Daha az bir attırım olur ya da hiç arttırılmazsa saat 3 4 gibi dolar fiyatına bakın anlarsınız.
Kış gelir yazı isteriz yaz gelir kışı isteriz yasaklar gelir niye geldi deriz gelmez neden yapmıyorlar deriz. Kendimi de içine sokuyorum 🙈😜
Hocam yasaklar tabi ki gelmeli ama mantık sınırları içinde. 3 gün önce Milli Eğitim Bakanı en güvenli yerlerin okullar olduğunu söyledi. Okullar hariç her yer açık okullar kapandı.
Haftasonu 10 20 arası serbest. 20 den sonra yasak.Kış günü 20den sonra ne yapacağız zaten dışarda. Böyle mi mücadele edeceğiz virüsle. Bakın biz yasak koyduk uyulmadı denecek daha sonra.
arkadaşlar önlemler beğenmeyenler var okul kapandı öğretmen öğrenci hizmetli artık evde otursun bi zahmet özel eğitim kurumlarıda kapandı eğitimde kahveler kapandı kafeler kapandı restoran kapandı sadece avm açık millette evde otursun işi yoksa heryer kapanırsa insanlar kira ödeyemesek duruma gelecek belki ekmek bile alamayacak duruma gelecek birsürü insan var onları da düşünmek gerekli heryer kapanmamalı bunlar hep insanların sorumsuzluğu yüzünden oluyor dikkatli olsalar böyle olmazdı
Televizyondakii profesörler hala halkı suçluyor şöyle kurallara uymadınız böyle yaptınız sonuç bu! Bir tane yüreklisi yok çıkığ şunu diyemiyor elin Almanını Rusunu getirdiniz yaz boyunca turist ayağına bütün ülkeye yayıldı hastalık sonra kendi karantinanı uygula sokağa çıkma diye uyar bizi. Turist rahat rahat ülkemi gezerken ben niye evde oturayım? Bunu kime nasıl anlatacaksın hangi mantıkla?
Okullar açıldı diye ev tuttum faturaları üstüme aldım paşa paşa abonelik ve kira ödüyorum ara tatilde memlekete döndüm kalan birkaç eşyayı da alim diye ne olacak şimdi? Ani kararlarla bir yere varamayız...
Ağzına sağlık kardeşim. Kış ayında saat 8den sonra dışarı çıkma yasağı 65 yaş üstü ve 20 yaş altına saat 4ten sonra dışarı çıkma yasağı ki saat 5te hava kararıyor. Hadi ekonomik nedenlerle net kısıtlama yapamıyoruz buna eyvallah. Bu yaş grubunun ekonomiye katkısı nedir. Bilen varsa anlatabilir mi?
İstanbul daki kalabalığın %90ı keyfen dışarıda. 2 gün önce de dedim. Getir işi olmayanlara sokağa çıkma yasağını. Bunu yapma veya yapama. Denetleme de yapma. At suçu vatandaşa ohh ne ala memleket!
Vallahi bir ermeni bir yahudi çocukluktan başlayarak kendi kutsalların nasıl empoze ediliyorsa bizde de aynısı yapılmalı. Evet kafa koparma falan aşırı kaçabilir ama bir şekilde bu iş bizde de olmalı. Gerek Osmanlı Gerek Kurtuluş Savaşı yılları adam akıllı anlatılmalı öğretilmeli bana göre.
Bizim millet kaldıramazmış yasakları. Neden kaldıramasın. Bir sürü boş boş gezen var dışarda. Dışarı çıkması zorunlu olan çalışanlara verirsin birer tane kart. Görevliler bu kartı olmayanlara yapsınlar yaptırımları bakalım kaldırılabiliyor mu kaldırılamıyor mu? Çöküyoruz arkadaş sağlık sistemi çöküyor hastaneler doluyor taşıyor. Her gün resmi kaynaklara göre bile 100 eve ateş düşüyor. Yazık değil mi bize?