Beiträge von sura16

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Sosyal medyada yunus emre elendi Azerbaycan'da bir şey mi ne yayınlanmış diyorlar doğru mu bilmiyorum doğru ise gene açık verilmiş. Dün acun bir şekil bilgi sızıyor çekimleri 1 saat önce çekeceğiz falan diyordu.

    Ve Barış 8.kez 1.oluyor.Performansı çok daha düşük olup 1.olan Cemal Can'a ise hiçbir eleştiri yok yine ama bugün 3-2 yapan bir Barış var^^ Şu potadan Berkan elenirse ciddi üzülürüm bu arada..Bariş 1 Berkan 2 beklerdim.Artık Yunus veya Evrim'in gitme zamanı geldi çoktan..

    Mavi takımda kim olsun 1.? Cemalcan'a bayılmam hatta açıkçası sevmiyorum da ama yasin mi olsun? Ardahan dışı yok. Evrim olamaz. Cemalcan'ın o kadroda 1. Çıkmasından normal bir şey yok. Ama barış hiçbir şey yapmasa bile yata yata 1. Oluyor. Ezbere atılan oylar. Tamamen fanboyluk.

    Barış bence sakatlığı varken hazır hiç oynamasın. Kitlesi her türlü her hafta onu 1. Yapıyor. Nasıl bir kitleye sahipse yazık gerçekten. Bu kadar da olmamalı. Yata yata finale gider istese. Kitlesi normal bir kitle değil. Yaş ortalamasının çok düşük kitlesinin. Babaları ödüyor paket ücretini bunlar pat pat sms atıyor. Ekstra sponsor olduğu şeyler de var diyorlar.

    Ödüle bak ödüle. Biz mi survivor bu arkadaşlar mı? Bu sene zorlu parkur yoktu. Virüs var diye parkur kurulmuyor hep kolaydı. Hep konak, köşklerde kaldılar. Bölüm başına maaş alıyorlar. Vallahi Survivor'u asıl evde biz yaşıyoruz yahu.

    Cümlenin söylenen şekli yanlış ama şöyle bir gerçek var. Atletler gerçekten şampiyon olamadı. Sema,Nagihan,Merve .... Hele Merve Aydın ne yarışmacıydı. Çok şampiyonluğu hakeden kadın yarışmacı oldu ama bir şekil şampiyon yaptırılmadılar. Hem o ses türkiye,hem Survivor'da kadın yarışmacıların şampiyon sayısı 1 yada 2. Buda bir gerçek.

    Baskentli bir barış'ın maç sayısına bak bir diğerlerinin eşit mi? Cemalcan'ı öven çok görmedim. Herkesin tek adayı ortak elif'tir. Elif hariç bir şampiyonluk adayı yok. Barış 1 haftadır yatıyor. Hele dokunulmazlık ise hiç kılını bile kıpırdatmıyor. Boyu uzun olabilir onu bilerek yarışmaya katıldı. Ona göre özel bir parkur yapamazlar. Zaten her parkurda atış var oda onun en iyi olduğu konu. Elif hariç kim kazanırsa gözümde haketmemiştir.

    Sercan oylamaya çıksın ilk oylamada elenir. Neyine güveniyor bilmiyorum. En çok şans kelimesinin Survivor'da kullanan ta kendisi. Cemalcan'a hep şans diyordu hep. 1 tane seveni yok bu Sercan'ın boş beleş adam. İnşallah çıkar oylamaya. Performans yeterli değil az karakteri de olsun insanın. Sanki Barcelona'da oynamış sanki. Yoldan geçen adamlarla çalım manyağı yaparız bunu.

    takımlar kurulduğunda , güç olarak eşit olduğunu yazmıştım. Ünlülerin daha güçlü olduğunu belirtenlerin hesaplayamadığı detay

    (Barış) tı. Maaelesef barışın finali garanti , bizde bu ağızı açık yeni nesiller olduğu sürece. Barış kendini hiç kasmayacak.

    200.000 tweet atılmış barış için şimdi. Kesin kırmızı takımın birincisi olacak. Boş beleş oy alıyor. Performansları ortada. Boyu uzun parkur zor diyorlarda her oyun atış var. Atış da ona avantaj.

    Dokunulmazlığı mavi takım aldı. Bugün haketmişti. Kırmızı takım bence Barış'ı yazar gibime geliyor. Yunus,Sercan,elif birbirini yazmaz. Belki Sercan da cemalcan gün kahramanlıklar yapar kendini yazdırmak ister.

    Bu Sercan'a çok uyuz oluyorum. Herif sırf tahrik. Çok büyük sporcu gibi kendini bir şey sanıyor. Yaşıtları büyük liglerde top oynarken kendi 30 yaşında survivor yoluna düşmüş. Emre abisi 39 yaşında Fenerbahçe'de oynuyor. Rezil herif topcuyum diye geçiniyor bide. Takımlar dengesiz olmamış ama bunu gördüm. Ayrıca barış kırmızı takımın SMS birincisi olur. Bugün hakkında 200.000 tweet var.

    images?q=tbn%3AANd9GcQ3MvCS9nfnKIHqOpkS-g6kryPsXGqekbsWxEvtWjxuI9zl_hzb&usqp=CAU

    Güzelim bursa'ya bakın. Arkası Uludağ göremiyorsun. Her yer beton yığını. Şehirin ortasına gökdelenleri rant uğruna diktiler. Bunlar TOKİ. Mevcut belediye başkanı seçim vaadi tokileri yıkmaktı 2 senedir hiçbir yasal faaliyeti yok bu konuda.

    Bursa belediye başkanı yüzde 10 alamaz. Yemyeşil bursa beton bursa oldu. 1 tane düzgün belediye başkanı gelmedi. Gelen gecen yiyip kaçtı. Recep Altepe en çok yiyen isim. Şimdi de alinur aktaş var icraat yok. Türkiye'nin nüfus olarak,tekstil,sanayi kentlerinin başını çeken bursa rezalet bir şehir düzenine sahip. Yazık günah yıllardır hiçbir şey olumlu yönde olmuyor.

    Bu sene survivora elif kazanırsa içim rahat eder. Onun harici hiç kimseye şampiyonluğu yakıştıramıyorum. Karakterleri bozuk. Berkan'a çok seviyordum kaç kere kavga etti şimdi yunus emre ile sarmaş dolaş. Geçen röportaj aynı takımda olursa tek kelime konuşmam diyordu. Az duruşunuz olsun. Dediğim gibi tek şampiyonluk adayım elif. Umarım şampiyon olur. Gerek performans,gerek karakterize ve duruşu ile şampiyonluğu tek hakeden isim.