haha gülmekten ölcem adam ile dalga geçtik ciddiye alıp yapıyor adamlar
Beiträge von sura16
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Zamanında biraz vs 1.6,biraz eu4,biraz da mount and blade oynadıktan sonra ben
-
Teşekkürler güzel özet oldu ben dinledim yazmıştım tamamını ama

Sİzin yazınıza ek ilave yapmak istedim dinlemeyenler varsa diye icenow123 hoca da pamuk olayını eklemiş. Genel olarak sıkıntılı sancılı dönemler maalesef bekliyor. Rusya ekonomisi çok ağır yaralar alacak zaten Rusya'nın da büyük bir çoğunluğu fakirlik yaşıyordu işler baya kızışır. Doğalgaz kısıtlaması, buğday mısır pamuk bir sürü problem. Dünyanın her köşesi yüksek enflasyondan etkilenir. Putin gözü döndürmüş iyice zaten kaybedecek bir şeyi kalmadı SWIFT'ten çıkarılırsa işi gerçek anlamda baya topyekûn savaşa dökebilir gibi.
-
Özgür Demirtaş’ı baştan itibaren dinledim, bu olayın bize yansıması zaten kırılgan olan ekonomimizi daha da geriye taşıyabilir anladığım kadarıyla.Rusyanın da ciddi şekilde etkileneceği gerçeğini söyledi Özgür hoca yine de ülkemin çıkarlarını düşünüyorum.
Bu saatten sonra dünya yüksek enflasyona alışmalı dedi. Amerika Mart'ta üst üste faiz arttıracak Fed bunu söyledi. Açıkçası giydiğimiz içlik donlar bile oturduğumuz yerde zamlanacak dedi. Tüm dünyayı daha çok enflasyon bekleyecek dedi genel olarak. Vurguyu daha çok buğday, mısır üzerine yaptı onların artışı her şeyi etkileyecekmiş. Bizim ekonomi zaten çok kötü, aşırı kırılgan ve köşede hiç paran yok. Diğer milletler devletler 1 etkilenir biz 5 etkileniriz iyimser tahmin o da.
-
Tüm İslam aleminin kandilini kutlarım
-
-
Özgür Demirtaş Dünya yüksek enflasyona alışmak zorunda diyor maalesef. SWIFT Rusya'yı ne kadar etkileyecek de Avrupa'da çok etkilenecek enflasyon artışı demek diyor. Güzel bir space yayını oluyor 120 bin canlı kişi dinliyor Twitter ses sohbetinde kitlesi baya çok.
-
Bu gerçekleşirse çok ses çıkarır.
-
İmam Halil Konakçı'nın hedefinde bu defa Cem Yılmaz var: 'Esprisine gülen dinden çıkmıştır'Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı'nın sosyal medya üzerinden yayınlanan vaazları gündem olmaya devam ediyor. Konakçı, bu defa bir vaazında Cem…www.gercekgundem.comÖzgür Demirtaş çok güzel konuşuyor dinleyin derim grafikler de var. 120 bin kişi dinliyor.
-
niye intihar etmiş bu arkadaş?
Hocam baktım biraz ama sebebini bulamadım intihar değil suikast demiş çoğu kişi ve Putin'i suçlamış anlamsız bu savaşı artık bırak diye. Halkı da istemiyor.
-
-
Savaşa girerken dünyaya mı sordu dünya ona cephe almışken Rusya takmadı bile adamın elinde nükleer var ülkesi elden gitmeden son sıkımlık atar kaybedecek birşeyi kalmayınca herşeyi yapar ruslar. Buraya yazıyorum çaresiz kaldığında bu kelimeleri Putin'den duyacağız.
Hiçbir şey yapamaz hocam nükleer demek kendine de zarar demek Ukrayna'ya atsa kendi milleti de etkilenecek. Kaldı ki öyle bir durumda nükleer gücü olan tüm devletler Rusya'yı haritadan siler izin vermez. Cidden çocuk oyuncağı değil nükleer mümkün değil.
-
Ütopik olabilir ama bir şekilde bir füze veya başka bir şekilde rusyanın uzay istasyonunu dünyanın yörüngesinden çıkartabilme imkanları var mı acaba?
Mümkündür boşuna paylaşmamıştır Ama elon musk siz çıkarırsanız yörüngeden biz hallederi dedi,uzay çalışmalarında çok öndeler. Bir planları vardır.
-
Ona bakarsan kimse kafasına göre birbirinin yerinide işgal edemez

İşgal ayrı bir durum nükleer ayrı bir durum. Nükleer dediğiniz şey çocuk oyuncağı değil. Bunun için anlaşmalar imzalandı. Rusya dibinde ukrayna'ya bomba atsa kendi de etkilenir. Kaldı ki kafasına göre öyle bir şey yapamaz yapsa diğer ülkeler nükleer gücünü rusya'ya atar haritadan siler hani kolay iş değil yapamaz.
-
Bunun sinyalini 2 3 güne verecektir eminim ki diyeceği şu yaptırımlar devam ederse ukraynayı nükleer füze ile vururum diyecek kaybedecek birşeyi yok artık herşeyi yapar Ruslar evet hocam.
Dünyada sadece nükleer rusya'da mı var öyle kafasına göre kimse nükleer kullanamaz tapu gibi anlaşma var. Rusya'nın da haritadan silinmesi demek kolay değil öyle kimse kafasına göre kızdı diye nükleer atamaz.
-
spastik putin iyice çıldırdı. Uzay istasyonu nu abd veya avrupa düşürmekle tehdit etmişler. Dün gecede finlandiya ve isveç i tehdit etmişlerdi. Ayrıca karadenizde japon gemisine roket atmışlar.
Elon Musk cevabı vermiş rusya için twitterda spacex fotoğrafını paylaşmış. Öyle bir durumda biz hallederiz canınız ısıkmayın demiş

-
Yürü be dedesinin babası türk olan boris
-
Stoltenberg:
Savunma amaçlı askeri harekat planlarını devreye soktuk. Yanlış anlaşılmaya yer yok, NATO topraklarının her karışını savunacağız.
Asıl savaş şimdi başlıyor diyebiliriz yavaş yavaş herşey.
Bir şey olduğu yok aslında Ukrayna kaderine terk edilmiş. Bunların amacı AB topraklarına polonya'ya falan sıçramasın.
-
kask mı? şaka yapıyorlar herhalde. Almanya benim gözümde tamamen bitti bu süreçte, şuanda en fazla duruş sergileyen İngiltere görünüyor.
Evet hocam almanya'da halk ve muhalif kesimler hükümete çok tepki gösteriyormuş almanya'da olanlar öyle yazıyor sosyal medyada. ABD'de aynı şekil çok büyük tepki var biden yolcu olur bu gidişle. Dün de dedim bir şey yapacaksa ingiltere yapacak boris çok tutumlu davranış gösteriyor boşuna brexit'ten falan çıkmadı. AB ve NATO güveni yitirmiştir tamamen. SWIFT'ten çıkartacak gibi duruyorlar Rusya'yı,ingiltere çok kararlı.
-
Verilen destek şaka gibi. Manisaspor'a 1 TL bağış yapıp desteğimiz sürecek diyen bir adam vardı Almanya'nın verdiği destek tam anlamıyla bu. Dalga geçmişler resmen.