Semih hocam tekrardan geçmiş olsun. Bilmiyorum ecmwf 21.00 güncellemesine baktınız mı ? neden iki güncellemedir modellerde sapıtmalar oldu. Diyagramlar farklı senaryolar çizerken modeller neden mutabık değil. GFS akşam çıktısı bir nebze ecmwf ye göre daha iyi sayılır. teşekkürler.
kardeş modeller'e bakmıycan herkes o sistemin 8 şubat geleceğini düşünüyor modeller çok oynak efsane semih hocam boş yere 8 şubat başlangıcı demez modellere bakmıyor'ki hocamız o sistem 8 şubat gelecek
iki hafta önceden 13 şubata dikkat çekmiştim.sistem o doğrultuda ilerliyor,sibirya üzerinden balkanlara sarkacak kuvvetli soğuklar bir süre balkarda kaldıktan sonra rotasını trakya-ve marmaraya çevirecek,sistem balkanlardan geleceği için kuvvetinden fazla birşey kaybetmiyecek,sistem girişi ile önce cephesel ardından ise orta akdeniz üzerinde oluşacak siklon ile marmara ve trakya güzel kar yağışları alıcak sistemin başlangıç tarihi13 şubat(+-2) gibi olacak ardından ise kırm üzerinden tekrar ikinci dalga soğuklar fazla ara vermeden inebilir.
efsane semih açıklama yaptı kardeş 8 şubat sistem giriyor
arkadaşlar benim sorumu yanıtlayabilirmisiniz şubat'da 6 ocak sistemini geride bırakacak bir sistem alma ihtimalimiz yüksekmi efsane semih'in dediği gibi film şubat'da 8-9 şubat gibi gelecek olan sistem 6 ocağı geçme ihtimali varmı şu anki görüntüde bilen birisi yanıtlarsa sevinirim