Gececileri anmadan olmaz. Herkese iyi geceler.
Posts by snowget
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Altay sistemi açık ara yıldızı ümraniyedir. Ne samsun ne rize ne trabzon maça bak
-
Bünyamin sürmeli mart ayı sürprizlere açık ama karlı bir sistem şu anlık yok dedi. Kendi yaşadığım Avcılar ilçesi içinse 3 yıldır kar doğru düzgün yoktu ve bundan dolayı şükür tadını çıkartarak zaman geçirdik. İnşallah ilerleyen aylar veya yıllarda daha güzel unutulmaz güzel kışlar yaşarız.
-
Trabzon açıklarında siklon oluşmuş. Keşke istanbulda da olsaydı harika olurdu.
-
-
-
Arkadaşlar sistem istanbul için yağış alan kısmı bitmek üzere mi? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
Samsun maçında müthiş kar var
-
Avcılar yoğun kar yağışı var. Gök gürledi biraz önce.
-
Avcılar yoğun kar başladı
-
Gök gürledi avcılardan duyuldu.
-
Avcılar da yürüyüş yaptım 1 saat boyunca yeni geldim. Yer yer 20 cm bulan ortalama 10-15 cm arası kar var. Yerler katır kutur ediyor harika manzaralar oldu ve kayda aldım. 2022 ye kıyasla konumum için 4 te 1 kadar oldu bu sistem ama çok güzel oldu. 3 yıldır kar görmedikten sonra çok iyi geldi.
-
Bu yağışlar saat kaça var arkadaşlar?
-
Göz gözü görmüyor ve muazzam soğuk var yollar tuzlanıyor ama tuz işe yaramıyor. Yer avcılar
-
Avcılar tipi var beklediğimize değdi. Şimşek çaktı az evvel. Her yer buz sarkıtı.
-
Avcılar yerler buz tutmuş -1 derece orta şiddette kar yağıyor. Yağan tutuyor
-
Yarın sabaha karşı başlayan yağış Çerkezköy Silivri Arnavutköy Çatalca Beylikdüzü Büyükçekmece Avcılar hattında yaklaşık 6 7 saat kalacağa benziyor. Bunun ardından yarın akşam bu saatlerde yine bir dalga ile sabaha kadar yağış ihtimali var özellikle en batı kesimlerde.
İnşallah hocam biz de anadolu yakası gibi doyalım kara inşallah.
-
Şu ana kadar anadolu yakası ve kuzey ilçeler için güzel sistem oluyor. Şehrin batı kısmına ile sahillerin büyük kısmı bekleneni tam olarak alamadı. İnşallah bundan sonraki süreçte alırız bir şeyler.
-
Hocam bunun avrupa yakası için anlamı nedir?
-
Peki bu kar da bizi görecek mi ?
Dün gece biraz ucundan gördük hocam ne gelirse bakacaz bundan sonrasına