Sonbahara yakışır bir hava var. Kapalı, kuvvetli rüzgarla baya soğuk
Beiträge von 1929efsanesi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu nisan mayıs haziran soğuktu, mayıs sonunda insanlar bodrumda denize giremiyordu normalde nisan sonu deniz sezonu açılıyor.Çok iyi hatırlıyorum burada çoğu nisan mayısta devamlı soğuk hava kovalıyordu keyfiniz yerindeydi
ee döner hep size kesilecek değil

Mayıs haziranda Türkiye soğuk iken Avrupa yaz gibiydi o zaman kimse küresel ısınma yaz 5 ay oldu filan demiyordu
Öncesindeki sonbahar ve kış da bir o kadar berbattı. Peşinden gelen yazı konuşmaya gerek yok. Zahmet olacak arada soğuk tarafta biz olalım

-
Benim korktuğum şey şu: kışın gelişi sonbahardan bellidir derler Eğer öyleyse bu kış da tişörtlerle Gezer Güneşli havaların esiri oluruz
Bunu düşündüğünde 2021 kısı aklına gelsin. Yılbaşında denizde yüzücektik nerdeyse 😂 Sonradan toparladık, en kötü böyle olur umarım.
-
Bundan sonra tatil planlarınızı ekime yapın. Akdeniz 30 derecelerde, deniz suyu 26-27.
-
Hangi ayı kaybetmedik ki
16-17 aydır full kaybediyoruz tur bindiriyoruz şuanGecen sene eylülden beri devam ediyor bu süreç. Böyle uzun süren leş bir süreç hatırlamıyorum. 2014 de kuraktı ama yaz ve sonbahar yağışlı geçmişti. Bu seneki bambaşka seviye.
-
3 derece aşağı 5 derece yukarı tadında diyagram

Dostum Ekim için kötü bir diyagram. Sıfır yağış, düşüşler de çok kısa süreli. Pozitif anamoli de uzun ve mayıs-haziran ortalamasında. Bu ekimi de kaybedicez.
-
Kasımdan da bir halt olmaz. Takip keyfi falan kalmadı uzun süredir. Eylül sonundaki 2-3 günlük yağış dışında bol güneşten başka hiçbir şey yok.
-
Linç yiyeceğim biliyorum ama son bir kez daha afrika gelsin istiyorum şöyle sezonun son bir yaz günlerini yasayalim ondan sonrası zaten soğuk ve yağış olur sıkıntı yok 😎
Değil Afrika atağı, 20 derecedeki güneşi bile istemiyorum. Temmuzdan Eylül sonuna kadar kavrulduk zaten.
-
dalgasını geçsek de bu sinoptiğin ocak ayındaki hali ortalığı duman eder ekim ayında bu tarz sinoptikler ilerisi için güzel sinyaller
Senden olumlu yorum görmek gözlerimi yaşarttı 😂
-
Tebrikler bu arada. Bu akşam veriler sinyali çakmış😎 Güzel günler yakın
-
Neyse, ne desek boş. Tartışma uzamasın, forumun huzuru kaçmasın.
Yönetime tavsiyem TSK operasyonu dışında bence dış haberlerin burada paylaşılmaması. (Ukalalık olarak algılanmasını istemiyorum, konunun kirlenmemesi adına küçük bir öneri gibi düşünülebilir.)
Herkese iyi geceler hava forum🖐🏻
-
Kaç kere kavga ettin benle arkadaşım. Kaç kere tartıştın. Hoşuna gitmeyen bir şey varsa yazmazsın. Herkes sizinle aynı fikirde mi olacak. Aynı mı düşünecek. Ne istiyorsunuz.
Aleviler için tek bir kelam mı ettim.
İsraili destekleyecek tek bir kelime mi kullandım.
Kafanıza göre yargılama yapın sonra vay efendim bu arkadaş kavga çıkartıyor. Sizinle aynı düşünmek zorunda mıyım? Fikirlerin farklı ise beğen miyorsan muhatap olma olsun bitsin. Nedir bu tavırlar. Size göre mi konuşacağız burada. Ağzımıza kilit Vuralım o zaman. HasbinAllah arkadaş ya
Farklı fikirler olabilir, tartışılır. Ama öyle kelimeler kullanıyorsun ki bazen nereye gidecegini bilmiyorsun. Az çok Ortadoğu ile uğraşan kişiler Rafizi kelimesiyle ne kastedildigini gayet iyi bilir.
-
Uzatmanın bir anlamı yok biz formumuzda değiliz kimseye hakaret te etmedik senin söylediklerinden yolla çıktık Bana söylermisin Şii nin eşleşmesi ne zamandan beri rafizi olmuş.Rafizi Türkiyede kendini bilmez yobaz insanlar tarafından Alevileri aşağılamak için kullanilmıştır... Özür dileyeceğine yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.... Yönetici veya moderator arkadaşlardan ricam bu yazışmaları Siyaset bölümüne taşısınlar.
Altına imzamı atarım. Cevap bile yazmadım tartışma çıkmasın diye. Bu arkadaşın sürekli olarak kışkırtıcı üslup kullanarak kavga çıkarması da baydı. Yazılacak şeyler var yazılmayacak şeyler var. Burası kişisel Twitter hesabı değil.
-
Şii rafizilerde ne demek yıllarca bitmedi bu Alevi düşmanlığınız Sen çok iyi bir müslümanmısın Arkadaş belki bir yönetici modaratör bu mesajı siler diye bekledim ama kimse silmedi. İran de geç bu ayrımcı aşağılayıcı dili kullanma hakkını kim sana veriyor dededen oğula geçen marifet Sana tek diyeceğim bu...
Adam İran düşmanlığından, mezhepçiliginden İsrail'i destekleyecek kıvama geldi. Ama Katar'a, BAE'ine, Arabistan'a hesap soramıyor. İsrail BM kararlarına rağmen Filistin yerlesimlerine doğru genişliyor, Kudüs'de Filistinlileri öldürüyor son seneler. Sünni dünyası niye ses çıkarmıyor?
Bu arada yok size yardım demiş. Ne yardımınız vardı zaten yahu😂
-
Bu ırkçı adi rejimin yaptıklarına sadece küçük örnek.
-
İhale ne İrana ne Lübnana kaldı. İhale yine bana kaldı iyi mi. Vay arkadaş
Doğrular işime gelmedi olarak yorumladım

-
İsrail canlı yayında gazzeyi yerle bir ediyor. Yazık günah vallahi. Ulan iran Allah belanı versin senin
Filistinlileri satmasaydınız da İran'a mecbur kalmasalardı. Körfez ülkeleri 180 derece politika değişikliğiyle İsrail ile 2019'da barıştılar. Davos'ta one minute şovu yapanlar, birkaç yıl sonra Gazze'nin adını anmaz hale geldi. Gerçi öncesinde de mücadele ediliyormus gibi yapılıyordu, zerre de bir yardımınız olmadı Filistin'e.
-
Geçen hafta yazdan kurtulduk derken, 2 gündür geri gelmiş durumda. Eskiden Ağustos yarısı kış yarısı yaz denilirdi, yakında Ekim için denilmeye başlanacak

-
-
Uçaklarında dahi ekstra güvenlik önlemi uygulayan İsrailin sınırında ki duvarları buldozer ile yıkıyorlar , Tel Avivin içlerine kadar ellerinde keleşlerle giriyorlar ama İsrail uyuyor. Yersen Kirşşen

Ne yapsınlar peki? İnsanlar uzun süredir Kudüs'te öldürülüyor, şiddete uğruyor farklı dinden olduğu için. Bunları hiçbir yerde haber yapmadıkları için kimsenin haberi olmuyor. Müslüman coğrafyası dik dursaydı da izin vermeseydi bunlara. Benzer olaylar Hindistan'da oluyor. Muhafazakar olmadığım halde karşı geliyorum, sözde muhafazakarlardan ise çıt yok insanlık dışı olaylara.
