GFS ve ECMWF Yorumlamaları (Ocak 2016)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Tekrar söylüyorum gfs 27 Ocak sonrasını göz önüne almış bu güncellemede...22 ocak ve sonrası garanti nasil olsa ben 27 Ocak ve sonrasına bakayim benim adım gfs uzun vadeyi severim demis....Arkadaşlar sizde rahat olun tüm ülke adına olumlu şeyler düşünün olumlu olsun...


    Umudunu kaybeden herşeyini kaybeder !!!

  • Dostum ben senin nasıl iyi bir tahminci olduğunu biliyorum ama eskiden insanları tahrik edici sözler ettin adın bölgeci oldu..Tüm karadenizlilerin tahmincisi oldun bunları biliyorum.
    Şu verilere göre gerçekten rüzgar hafif gibi dekleri ağır ağır taşır ama dek geldimi geç gider.


    Rüzgar zayiflarsa oluşan deklerde zayıflar

  • Kışa girmeden önce çok rahattım burada 1 Tane troll üye görmüşlügüm yoktu Ancak kışa girmeye başladık üye alımlarıda yapıldı sonuç ortada. Uyarı vermek yerıne direk ip ban vermek HavaForumun Büyüklügünü gösterir. Çünkü bizim o üyelere ihtiyacımız yok.


    Kardeşim bence yanlış düşünüyorsun. Bazıları var işi gücü trolluk haklısın.Ama kuru soğuk olur çok yağmaz diyen herkeste troll değildir. Nitekim sen nasıl azor yukarı çıkacak diyorsan o da modele bakıp yağış tatmin etmez diyor.Bu konuda ortayı bulmak zor.Herkes kendinden sorumlu bu saatten sonra.


  • Kardeşim bence yanlış düşünüyorsun. Bazıları var işi gücü trolluk haklısın.Ama kuru soğuk olur çok yağmaz diyen herkeste troll değildir. Nitekim sen nasıl azor yukarı çıkacak diyorsan o da modele bakıp yağış tatmin etmez diyor.Bu konuda ortayı bulmak zor.Herkes kendinden sorumlu bu saatten sonra.


    Herkes kendinden sorumlu o konuda haklısın ancak Gfs yada Ecmwf nin verdigi Bi güncellemeye göre olmiyacak Şeye Burda olcakmıs gibi göstertenler benim gözümde trolldür Anlatmak istedigimde bu.


  • Tekrar söylüyorum gfs 27 Ocak sonrasını göz önüne almış bu güncellemede...22 ocak ve sonrası garanti nasil olsa ben 27 Ocak ve sonrasına bakayim benim adım gfs uzun vadeyi severim demis....Arkadaşlar sizde rahat olun tüm ülke adına olumlu şeyler düşünün olumlu olsun...


    Umudunu kaybeden herşeyini kaybeder !!!


    ilginç bir yaklaşım.

  • Ne kadar beyinsiz insanlar gelip yorum yapmaya başladı. Gidip o olumsuz yorumlarınızı saçmalıklarınızı başka yerde zırvalayın. İnanın sizin söylediklerinizi umursamıyorum. Benim için burada yorum yapan ve bilgisi olan gerçek isimler var. Sizin gibi 3 kelime öğrenip milletin hevesini kursağında bırakacak adamlara ihtiyacımız yok. Defolun gidin kardeşim!

  • Herkes kendinden sorumlu o konuda haklısın ancak Gfs yada Ecmwf nin verdigi Bi güncellemeye göre olmiyacak Şeye Burda olcakmıs gibi göstertenler benim gözümde trolldür Anlatmak istedigimde bu.


    Konuyu uzattikca daha çoğalıyorlar bosverin gerekli şikayetleri ozelden adminlerimize yapabilirsiniz

  • GFS 2012'de kaçırdığımız efsaneyi yine kaçıracaksınız demiş ama bugün öğlen güncellemesi çok saçmaladı diyagramlar ve paraleli bekleyeceğim.


  • Foruma huzursuzluk çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorsun.Bu arada akşam modelleri güzel çıktıgında sizi göreceğim


    İşte ben bunu anlamıyorum sisteme kalmış 2-3gun modellerin büyük bi ölçüde değişeceğinimi sanıyorsun? Huzur kaçıran yok sadece ne goruyorsam onu söylerim efsane geldi de gelmediği dedik. Benim gorusum büyük ölçüde değişim olmaz akşam ne gorursek ona benzer şekilde gelir.önce model yorumlamayı biraz öğrenin bilgi sahibi olun sonra yorumlarına alıntı yapabilirsiniz.iyi günler.

  • Bizler.umudumuzu kaybetmedik ama cok buyuk beklenti icine girmeyelim istanbul icin ben genede tatmin olucaz diyorum istanbul kendi yagisini kendi olusturur bu baska hicbir sehre ozgu degildir.