Karalama Tahtası

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Boşver uğraşma bunlarla,amacım troll değil diyor ama sen büyük çoğunlunun kar ve soğuksever olduğu siteye gelip o sözleri yazarsan milleti tahrik edersin tabi.


    Bakın bu konuşmanız burada gene yanlış. Büyük çoğunluğu kar ve soğuksever demek ne demek yahu. Yaz sevende gelir kış için istediği yorumu yapar,kış sevende gelir yaz için istediği yorumu yapar. Çok mu ileri gittiler özelden yaparsın uyarını birdaha yapılırsa verirsin 1 gün,2 gün ceza. Ama bu yorumları yapanların herkesin içinde hele ki bir yöneticinin aşağılaması forum etiğine son derece aykırı bir harekettir.


  • Troll varsa mesajını şikayet edin çünkü bu trollere ne kadar cevap verirseniz o kadar çok beslemiş olursunuz ayrıca troll mesajları alıntılamayın yönetim ceza puanı veriyor.


    Buraya yazdım çünkü diğer konularda kirlilik olmasın.




    benim yorumlarıma yorum atan bir kişi vardı onu nasıl şikayet edebiliriz.

  • Bakın bu konuşmanız burada gene yanlış. Büyük çoğunluğu kar ve soğuksever demek ne demek yahu. Yaz sevende gelir kış için istediği yorumu yapar,kış sevende gelir yaz için istediği yorumu yapar. Çok mu ileri gittiler özelden yaparsın uyarını birdaha yapılırsa verirsin 1 gün,2 gün ceza. Ama bu yorumları yapanların herkesin içinde hele ki bir yöneticinin aşağılaması forum etiğine son derece aykırı bir harekettir.


    duygularıma tercüman oldunuz o yüzden teşekkür ederim.

  • Böyle dönemlerde böyle ergenler çıkıyor insanların duygularıyla dalga geçtiklerini sanıyorlar.Bu hayatta en sevmediğim insan tipidir kendi zevki için diğer insanlar ile dalga geçen ve onları küçük düşürmeye çalışanlar.

  • ''SergenYıldızsa'' banlanmış abi :D


    ooo dill benim bahsettğim kar yağmazsa insanlığın sonun geleceğinden bahseden bir arkadaştı seviyorum ya herkesi :)

  • yahu siteye şimdi girdim bikaç sayfa okudum bikaç troll gelmiş sizde kaale alıp cevaplamışsınız!) boşverin arkdaşlar son çıktılardan bahsedelim , durum ne ne zaman kar başlıyor 2 gün görsek bile çok iyi sonuçta bi sistem daha var önümüzde ve koskoca bi şubat var))
    ben ceyöneticiler trolleri hemen atmalı sorgusuz haklı naksız durumuna bakmadan troller belliki, 2-3 sayfaya birden yazıyorlar ordan belli zaten..
    ılıkçılar çok istiyosa netten plaj fotoğrafları bulup hatıralarını yad edebilirler..)


  • Böyle dönemlerde böyle ergenler çıkıyor insanların duygularıyla dalga geçtiklerini sanıyorlar.Bu hayatta en sevmediğim insan tipidir kendi zevki için diğer insanlar ile dalga geçen ve onları küçük düşürmeye çalışanlar.


    yalnız başkan yanlış anlama ama şimdi kar yağması da baharın gelmesi de bizim elimizde değil be yüce mevlam istediği gibi yağdırıyor güneş açtırıyor hani buradaki tahminlerden sonra efsane fln diyorlar insanlar beklentiye giriyor inan ona üzülüyorum sonra sistem trıt çıkacak yada bahar gelsin diye söyleyince kötü oluyorsun bunları aşmak lazım.

  • yalnız başkan yanlış anlama ama şimdi kar yağması da baharın gelmesi de bizim elimizde değil be yüce mevlam istediği gibi yağdırıyor güneş açtırıyor hani buradaki tahminlerden sonra efsane fln diyorlar insanlar beklentiye giriyor inan ona üzülüyorum sonra sistem trıt çıkacak yada bahar gelsin diye söyleyince kötü oluyorsun bunları aşmak lazım.


    Burada kimse baher gelmesin diye düşünmüyordur zaten ama her şeyin bir zamanı var.Daha ocak ayının ortasındayız ve şimdi den baharı istiyorum,güneş istiyorum gibi kelimeler kullanılır ise insanların haklı tepkisine mağruz kalırsınız :) Coğrafyamızda zaten kış mevsimini yaşadığımız için şanlı sayılırız lütfen biraz daha dikkatli olalım bence.Modeller yüzünden insanlar zaten gergin daha fazla germeye gerek yok diye düşünüyorum.

  • Burada kimse baher gelmesin diye düşünmüyordur zaten ama her şeyin bir zamanı var.Daha ocak ayının ortasındayız ve şimdi den baharı istiyorum,güneş istiyorum gibi kelimeler kullanılır ise insanların haklı tepkisine mağruz kalırsınız :) Coğrafyamızda zaten kış mevsimini yaşadığımız için şanlı sayılırız lütfen biraz daha dikkatli olalım bence.Modeller yüzünden insanlar zaten gergin daha fazla germeye gerek yok diye düşünüyorum.


    bak bu bahar gelsin fln yazdım ya gıcıklığına yazdım he ondan önce sistem ile ilgili yorumlarımı yaptım bazıları ters ters konuştu yoksa bu ayda baharın gelmeyeceğini bizde biliyoruz da :)

  • bak bu bahar gelsin fln yazdım ya gıcıklığına yazdım he ondan önce sistem ile ilgili yorumlarımı yaptım bazıları ters ters konuştu yoksa bu ayda baharın gelmeyeceğini bizde biliyoruz da :)


    Tamam işte gıcıklığına yazmışsın yeterince kişi gıcık oldu zaten uzatma artık.

  • yalnız şuan foruma acayip bir hava kattığımı düşünüyorum tam bir beyaz futbol havasına büründü karalama tahtası. Bu sistemde ki kar yağışının sanmıyorum benim kardan adamıma yetebileceğini :))

  • Bilmeyenler için şöyle küçük bir şey hazırladım.Hem bizim hemde yöneticilerimizin için büyük ve iyi bir şey :)


    Size sakıncalı gelen ve ya troll olarak gördüğünüz mesajlara cevap vermek yerine (Cevap verirseniz ceza puanı alma riskiniz var.)o mesajları yöneticilerimize bildirin onlar zaten gerekeni hızlı bir şekilde yerine getiriyorlar.Ancak mesajda bir sakınca yoksa silinmeyecektir yani şikayet ettim kesin silinir diye düşünmemek lazım :)




    Bu kadar kolay :)

  • Tamam işte gıcıklığına yazmışsın yeterince kişi gıcık oldu zaten uzatma artık.


    senin yorumunu bile görmedim sen nie gıcık oldun ki ?


  • teşekkür ederim ama ben kendi adıma kimseyi şikayet etmeyi düşünmüyorum.

  • Trolleri bize bildirirseniz temizlikleri daha kolay olur arkadaşlar gözden kaçabiliyor çünkü

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Kimse üstüne alınmasın ben ortaya koydum o mesajı.Trollerin mesajlarına alıntı verirseniz örneğin bugün Arabistan'dan geldim diyen biri vardı onun gibilerine cevap verirseniz ceza puanı alırsınız.

  • Yorum yaparak dahil olmaya gerek var mı kardeşim yorumlarınla açıkça belli ediyosun insanları kışkırtma amaçlı yaptığını


    Güzel kardeşim ben trolluk yapmıyorum insanları da kışkırtmıyorum bütün bu olaylar benim kar keşke az yağsa demem ile oluyor bundan olayı huy kapan insanlar varsa bilmiyorum.