Türkiye - Hollanda Özel Başlık [Euro 2016 Elemeleri] [6 Eylül Pazar - Konya]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Türkiye - Hollanda




    Maç Saati Hava Durumu (19:00-21:00)


    Parçalı, Az Bulutlu


    En Yüksek Sıcaklık: 28 derece


    En Düşük Sıcaklık: 23 derece



    Not: Futbol bölümümüz halen kapalıdır, bu özel bir başlıktır. Bu başlıktan sadece milli takımla ve bu maçla ilgili yorumlar serbesttir.

  • Vannins midir nedir çok iyi bir kaleci, Letonya savunması kuvvetli olan bir takımmış, hele hele kalecisi süper.
    Golden sonra geriye çekildik, taaruzu :) bırakmamalıydık. İçimden son dakikalarda gol yiyeceğiz hissi vardı ve gerçekleşti. Altıncı hissim kuvvetliymiş.


    İstâtistiksel olarak ise tartışılmasız öndeydik her bakımdan.

    AF-YOK

  • 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçında İzlanda'yı konuk eden Hollanda'da şok bir sakatlık yaşandı. Robben Türkiye maçında yok !


    Portakallar'ın yıldız futbolcusu Arjen Robben, müsabakanın 27. dakikasında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Teknik direktör Danny Blind, oyuna devam edemeyen deneyimli futbolcunun yerine Luciano Narsingh'i dahil etti. Robben çıkınca kaptanlık pazubandını Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder taktı. Hollanda'da savunma oyuncusu Bruno Martins Indi, İzlanda ile oynanan mücadelenin 33. dakikasında rakibine dirsek attı ve direkt kırmızı kart gördü. Cezalı duruma düşen 23 yaşındaki futbolcu, Pazar günü Türkiye maçının kadrosunda yer alamayacak.

  • Bu akşam rakibimiz Hollanda olsa 3-4 yerdik herhalde. Hakan Balta olmasa kesin kaybetmiştik bu akşam. Letonya bunları buluyorsa Hollanda neleri bulur Allah bilir.


    Fatih hoca en büyük hatayı Ozan'ı sağ bek ve Hakan Çalhanoğlu'nu ön libero oynatarak yaptı. Hollanda maçında taktik değişikliğe gidecektir.


    Milli takım kötü ne yazıkki, Hollanda maçından ümidim yok. Tarihin en kötü Hollanda'sı ama bizim takım da kötü.

    Einmal editiert, zuletzt von HvFrm(Hf) ()

  • Bugün letonya maçında bende stadtaydım.Gerçekten mükemmel bir atmosfer vardı.Maça gelince ilk maçın benzeriydi aslında dünyaları kaçırdık desem yeridir.Sonunda 1 gol bulduk ama geri çekilince cezayı kestiler.Ama hala şansımız var çünkü hollanda da baya kötü


  • Bu akşam rakibimiz Hollanda olsa 3-4 yerdik herhalde. Hakan Balta olmasa kesin kaybetmiştik bu akşam. Letonya bunları buluyorsa Hollanda neleri bulur Allah bilir.


    Fatih hoca en büyük hatayı Ozan'ı sağ bek ve Hakan Çalhanoğlu'nu ön libero oynatarak yaptı. Hollanda maçında taktik değişikliğe gidecektir.


    Milli takım kötü ne yazıkki, Hollanda maçından ümidim yok. Tarihin en kötü Hollanda'sı ama bizim takım da kötü.


    Bu maçta bence rakibi küçümsediler,ama hollanda maçında bu olmayacaktır.Biz kötüyüz ama hollanda da aynı durumda olduğu için benim umudum var açıkçası

  • Bu maçta bence rakibi küçümsediler,ama hollanda maçında bu olmayacaktır.Biz kötüyüz ama hollanda da aynı durumda olduğu için benim umudum var açıkçası


    Küçümsemeden ziyade hep hücumu düşündüler, savunmada büyük açıklar verdik. Hollanda maçında böyle oynarsak adamlar cezayı keserler. O maçta defansta kalarak oynamalıyız, hatta gerekirse kapanmalıyız. Pozisyonlar elbet bulacağız.


  • Küçümsemeden ziyade hep hücumu düşündüler, savunmada büyük açıklar verdik. Hollanda maçında böyle oynarsak adamlar cezayı keserler. O maçta defansta kalarak oynamalıyız, hatta gerekirse kapanmalıyız. Pozisyonlar elbet bulacağız.


    Kesinlikle katılıyorum.Hollanda maçında bu kadar ofansif oynarsak fark bile yiyebiliriz.İlk hollanda maçındaki gibi akıllı oynarlarsa kazanabiliriz

  • 4-5 atabileceğimiz bir maçta Volkan Şen ve Burak Yılmaz'ın üst düzey bitirici olamamaları nedeniyle 1-1 berabere kaldık. Ben hem Letonya'yı hem Hollonda'yı yeneceğimizi düşünüyodum. Öyle olsa dün Hollanda'nın yenilmesiyle çok büyük bir avantaj yakalardık ama olmadı. Hala Hollanda'yı yeneceğimizi düşünüyorum. Hollanda'yı yensekte İzlanda ve deplasmanda Çek Cumhuriyeti maçları var. Çok zorlu iki maç. Hakkımızda hayırlısı olsun..

  • Forvet odaklı oynamaya devam edelim, sadece atak gelirken savunmaya hızlı çekilelim, savunmamız güçsüz. Ülkede sağlam bir kaleci yok yahu. Hep mahalle takımlarında en kötü oynayan kişiyi kaleci yapmamızdan kaynaklanıyor bu :D . Süper kaleci olacak kişi bile sırf iyi oynuyor diye forvet oynatırdık çocukken.
    Cidden kaleci lâzım bize. Tolga ZENGİN vardı bir ara Trabzon'da şimdi Beşiktaş'ta. O adamı beğenirdim gerçi yaşlandı şimdi eskinki performansı yoktur?

    AF-YOK