Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Bir de mâlum konu neden kapatıldı, tartışma yaşanacaksa burada da yaşanabilir? Konuyla bir ilgisi yok yani.


    Malum konu sizin kendinizi kaybedip buranın bir Meteorolojik forum sitesi olduğunu unuttuğunuzdan kapandı. Bunun dışında ben Üstüme birşey almadım sadece senin yorumundan sonra uyarı yaptığımdan her ihtimale karşı sizin yapabileceğiniz "çocukluğu" önleme açısından... ;)

  • Yunanistan göçmeni diye böyle bir yorum yapmanız mantıklı değil.


    Mantık kime göre neye göre yada bu yorumdan ne anladığına göre anlaşılan size göre ben yunanistan göçmeni olduğu için böyle bir yorum yaptım galiba?

  • Bombası sahtekarlığı siteden daha önce uzaklaştırılmış bir üye vardı sahtekar olduğu için ve siteye saldırdığı için o üye kendisi işte.


    Tek yaptığı şey Ddos Saldırısı. Bu ddos denen şey sistemi yorarak anlık veya bir süreliğine çökmesini sağlar. Bu saldırı genellikle birden fazla kişiyle yapılır çünkü tek kişi yapacağı ddos saldırısının faydasını görme ihtimâli çok düşüktür. Eminim ki yandaşları var, bunlar 3-4 kişi saldırdılar siteye. Adminle CloudFlare denilen güvenlik kalkanını kuracaktık fakat birkaç negatif taraflarını gördük kurmadık. Başka sistem bulursam adminin kendisine ileteceğim zaten. Ddos saldırısı yapan youtube hackerleri bu siteye index bassın basabilirse bakalım? Sitede high derecede açık yok zaten youtube hackeri iseler index basamazlar.

    AF-YOK

  • Mantık kime göre neye göre yada bu yorumdan ne anladığına göre anlaşılan size göre ben yunanistan göçmeni olduğu için böyle bir yorum yaptım galiba?


    Ben kendisi Yunanistan göçmeni dedikten sonra niye bu kadar örgüt sempatizani olduğu belli oldu demenizden farklı bir anlam çıkaramıyorum.Çıkıyorsa siz de yazın öğrenelim.
    Gerçi zaten örgüt sempatizanı da değil ya...

  • Ben kendisi Yunanistan göçmeni dedikten sonra niye bu kadar örgüt sempatizani olduğu belli oldu demenizden farklı bir anlam çıkaramıyorum.Çıkıyorsa siz de yazın öğrenelim.
    Gerçi zaten örgüt sempatizanı da değil ya...


    Ben söyleyeceğimi söyledim yapacağımı yaptım.Kimsenin kafasına zorla bir şeyler sokamam.Sahtekarlara yer yok bu sitede.Anlayan anladı ne demek istediğimi aynı politikayı gütmeyin.

  • Malum konu sizin kendinizi kaybedip buranın bir Meteorolojik forum sitesi olduğunu unuttuğunuzdan kapandı. Bunun dışında ben Üstüme birşey almadım sadece senin yorumundan sonra uyarı yaptığımdan her ihtimale karşı sizin yapabileceğiniz "çocukluğu" önleme açısından... ;)


    Kendimi kaybetmedim merak etme. Tartışma başlamadan önce şöyle bir yorumda bulundum:


    Arkadaşlar, inanın hepimiz barış isterdik fakat dış mihraplar sayesinde bu mümkün değil. Çok da korkak olmayalım, vatan için canımız feda. Atalarımız gibi savaşmalıyız. Mesela en son Kurtuluş Savaşı'nda savaştık. Ne için; vatan için. Şimdi de savaşıyor sayılırız. Ne için, vatan için.
    Tarihinden güç al kahraman Türk evladı. Taktiğimizin Turan; kitabımızın Kur'an olduğunu unutmayalım.


    Siyasete girmeyelim, konuşacaksak münâsip bir dille vatan memleket meselesini konuşalım.
    Saygılar...

    AF-YOK


  • Oyunlara gelmeyin yeterli,adamlar uzakta çay,kahve bu coğrafyayı gözetliyor,her şey düzelecek inşallah.


    Aynen öyle abi. Kardeşliğimizi bozmayalım, biz birlik olursak kimse amacına ulaşamaz.


    Türk, Kürt, Laz, Çerkes, Arap, Gürcü kısacası hepimiz kardeşiz.


  • Aynen öyle abi. Kardeşliğimizi bozmayalım, biz birlik olursak kimse amacına ulaşamaz.


    Türk, Kürt, Laz, Çerkes, Arap, Gürcü kısacası hepimiz kardeşiz.


    Aynen Semih Ülke olarak bunların farkına varmalıyız,ülkemiz cennet,vede herkes cennete girmek ister.