Genel Tartışma & Yorum Sayfası - 1 (Kilitli)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yahu ayın 30'una bakılır mı şimdiden? Boşverin oraları da siz yarınki yağmurlara bakın. Aynı zamanda alçak basıncın konumundan dolayı kıpırdamamış yağış, olası bir durum.


  • Yahu ayın 30'una bakılır mı şimdiden? Boşverin oraları da siz yarınki yağmurlara bakın. Aynı zamanda alçak basıncın konumundan dolayı kıpırdamamış yağış, olası bir durum.


    Bir şey sorcam gök gürültülü sağnak yağmur nasıl olur? İstanbul'da pek fazla görmüyorum da meteorolojide Gök gürültülü sağnak yağmur listesinden İstanbul'u çıkarmış niye ??

    MARMARA BÖLGESİ İSTANBUL

  • Bulunduğumuz tarihler dolayısıyla gökgürültüsü, oraj pek görmüyoruz. Sonbaharda en yoğun halini alır o oluşumlar. MGM tahminlerini değiştirebilir, ben sebebini nereden bileyim :D

  • Derin bir model arastirmasina girdim çözûnùrlùgû ve çaliskanligi en fazla modeller siralamasi(sadece model xwani diyagramlar, tablolari katmadim ve tamamen sahsi fikrim)
    1. GFS
    2. Navgem
    3. UKMO
    4. Ecmwf-JMA-RHMC arasinda degisir
    5. CFS

  • Tebrikler Fenerbahçe' de çeyrek finalde yarin saat 13.00' te Galatasaray' in, 13.40' ta Fenarbahçe' nin rakibi belli olacak her iki takimimizada bol sans hepinize iyi geceler...

  • Benim kura tahminlerim tam bir fiyaskoyla sonuçlandı :D Real'e gelirsek Aslantepe'de kaybederler. İlk maç Barnebau'da, 3-0 Real alır, 2. Maça çok önem vermezler, buna bir de Aslantepe'nin kötü zemini eklenir, iyi zemine alışmış olan oyuncuları performanslarını tam gösteremez ve GS 1-0 yener. Fenerin durum ise karışık, maç kadrolarını görmeden bir şey söylemek zor.

  • Galatasaryın şansı ...... şansı.. :hfyeni (18): :hfyeni (18):


    Bu arada Afyon'da gün boyu esen fırtına kuvvetli yağmur getirdi. :D Ve şu an müthiş yağmur var zaman zaman orajda eşlik ediyor.. :D :D

  • Dua edin Barca çıkmadı. Barca top oynatmazdı cimboma. Real çıktı en azından bir şansı var GS'nin. Ama GS'nin Real'e 3 tane atması demek Morinho'nun koltuğunun sallanması demek :D


    Fenerbahçe de şanslı. Chealsea çıkmadı, Tothenam ve Kazan da çıkmadı. Üstüne üstlük, şampiyonluğun bu 3 adayından 2'si birbiriyle oynayacak. Chealsea ve Kazan eşleşti, Tothenam ise turu garantiledi resmen Basel'i sahaya gömerler.
    Başka bir şans ise ilk maçın Şükrü Saraçoğlunda oynanacak olması ve ROMA'daki rovanş maçının seyircisiz oynanacak oynanması. Saraçoğlu'nda 2 farklı galibiyet yarı finali getirir.