Beiträge von Buffalo

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Polar sisteminin de Allah belasını versin. Ülkenin %80 i kuru soğuk. kar alan %20 lik kısım da karadeniz & İstanbul. Gelmesin böyle. Geliyosa da tepki ab lerini de getirsin. Bıktım yoksa. Şu dek illeti yüzünden pc başında kar alan yerleri izliyoruz saçma sapan. Ülke sistemi olsun arkadaş ya. Herkes mutlu olsun..

    Yılbaşında karadeniz marmara gibi (doğuyu saymıyorum zaten oralarda kar sıkıntısı diye bişey yok) yerler koparken bizim tepemizde bulut kümesi bile yoktu. 2-3 kar tanesine tamah eder haldeydik. Şu haliyle gelse en azından kıyı ege gibi 8-10 seneye bi kar alan yerlerdeki insanların bile sevinmesi bile yeter. Kimse kusura bakmasın. Karadeniz vs zaten her yıl 4-5 sefer kar alıyor temizinden. Herkes kendi derdinde

    Türkiye'nin yarısı 5-10 cm bile göremeyecekken memnuniyetsiz ve şükürsüz tavır ve beklentilerin içine girmeyin. Allah gün gelir o beğenmediğiniz burun kıvırdığınız yağışa muhtaç bırakır sizi de. Bence artık kötü düşünmeyi bırakıp sistemin keyfini bolca yaşayın. Yok öyle olmuş yok böyle olmuş boşverin mis gibi yılbaşına karlı giriyosunuz bunun keyfini sürün.. Benden size tavsiye

    Gfs sistem gelişi bu kadar yakınken bu çıktıyı vermesi komedi. vallahi fıkra gibi model. dansöz gibi kıvırtıyo. soğuk bi yukarı çıkıyo bi aşağı iniyo sonra bidaha yukarı kaçıyo sola gidiyo ardından sağa kaçıyo falan. Böyle saçma bişey görmedim. Yarın da değişirse şaşmayın tam bi dansöz.

    İç Anadolu,ege,trakya,akdeniz izleyecek karadeniz,marmara,d.anadolu şov yapacak. Bu olmamalıydı. Ülke sistemi değil bu bölge sistemi. Bizlerde gecemizi gündüzümüze katıp takip ettik en çok da üzen bu be. Bize koyan bu aslında. Sistem dengesiz. Keşke Türkiye sistemi olsaydı. Herkesin duası kabul olsaydı.Bi taraf metrelik kar alırken diğer taraf kuru asfalta bakıp hüzünlenmeseydi.Ama napalım elimizde olan bir şey yok sonuçta.Takdiri ilahi buymuş. Sevinmenizde sonuna kadar haklısınız ama 20-30-40 cm gibi değerlere yetinmeyip dalga geçer gibi yorumlar yapmanız inanın buradaki yazdığım bölgedeki yaşayanları huzursuz ediyor. Buna dikkat edip yorumlar yazarsanız seviniriz. Hayırlısı olsun tekrardan..